Tijd voor revanche, op naar Eindhoven

FC Dordrecht speelt maandag om 20.00 uur op het PSV Campus “De Herdgang” op zoek naar de drie punten. Een wedstrijd tussen de huidige nummer 6 en 16 die belangrijk is voor de Schapekoppen voor een plek in de play-offs en voor de derde periode.

Jong PSV

De jonkies van PSV beleven een wisselvallig seizoen. De ploeg van Wil Boessen heeft in de laatste 5 wedstrijden 5 punten gepakt waarvan 3 punten tegen FC Emmen en een punt tegen MVV & Willem II. Jong PSV’er Jevon Simons is één van de acht spelers die dit kalenderjaar al bij vijf KKD-goals direct betrokken was (4 goals, 1 assist). Hij is dus een speler waar het team van Michele Santoni voor moet uitkijken.

FC Dordrecht

Onze Schapekoppen beleven een uitmuntend seizoen. In de laatste wedstrijd werd er met 1-0 gewonnen van VVV-Venlo (lees hier de nabeschouwing van die wedstrijd), en in de laatste 5 wedstrijden werden er 7 punten gepakt. Ook doen we het goed in deze derde periode: met 7 gespeelde wedstrijden staan we met 3 punten achter nummer één FC Groningen, en dus is er een kans dat we nog periodekampioen kunnen worden. Ook een leuke statistiek: onze mannen pakte deze Keuken Kampioen Divisie-jaargang al 43 punten, meer dan in acht van hun tien voorgaande seizoenen op het tweede niveau! Het ziet er dus goed uit voor FC Dordrecht!

Eerdere ontmoeting

Eerder dit seizoen was Jong PSV te sterk voor ons. Er werd met 4-1 verloren in eigen huis. (Lees hier de nabeschouwing).

Scheidsrechter

Laurens Gerrits  zal de wedstrijd leiden. Assistent-scheidsrechters zijn Westhof & Rasch. Vierde official van de avond is de Duitser, Drost.

Uitzending

De wedstrijd wordt uitgezonden op ESPN 3 en is tevens te volgen via de liveblog op ons X-account.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.