Het oog definitief op de play-offs na verdiende overwinning

FC Dordrecht heeft vrijdagavond met 1-0 gewonnen van VVV Venlo. Met het oog op de andere velden, en überhaupt een hele belangrijke overwinning! Graag nemen we jou in dit wedstrijdverslag mee in de loop van de wedstrijd.

De wedstrijd begon iets later nadat er een gat in het net was geconstateerd door de arbitrage. Eenmaal begonnen aan de wedstrijd liep het allemaal wat moeizaam. Ruim een kwartier ging voorbij zonder een kans. Totdat in de achttiende minuut Ilias Sebaoui een prachtige kans creëerde. Een mooie omhaal die helaas geen goal genoemd mocht worden. Een minuut later schoot Sebaoui wederom, maar deze stootte van een andere speler af.

In de 27e minuut pakte Ketting namens VVV Venlo de eerste gele kaart van de wedstrijd na een overtreding op Sebaoui. In minuut 40 schoot Mbayo van een korte afstand de bal tegen het zijnet aan. Ronduit een hele grote kans voor de Schapekoppen. Met een stand van 0-0 werd er gerust aan de Krommedijk.

De tweede helft begon ronduit spannend nadat Tim Receveur in de 49e minuut de bal vanuit een afzwaaiende corner zo voor zijn voeten kreeg. De bal spatte van de lat af. In minuut 63 mochten de fans in het M-Scores stadion dan eindelijk juichen. Mathis Suray scoorde de 1-0 na een kleine scrimmage waar de Belg als winnaar uitkwam! Een verdiende voorsprong

VVV Venlo mocht na 75 minuten met 10 man verder nadat Janssen eerst een overtreding maakte op Dylan Mbayo om hem vervolgens nog eens om te duwen. De enige wissel aan de zijde van FC Dordrecht viel in de 85e minuut. Kriwak mocht het veld verlaten voor Osundina. Een paar minuten later mochten de Schapekoppen officieel drie punten bijschrijven! Op naar de play-offs!

Luca Plogmann; Bronkhorst, Ruben Kluivert, Jop van der Avert, Elso Brito;  Tim Receveur, Antef Tsoungui; Dylan Mbayo, Mathis Suray, Ilias Sebaoui; René Kriwak (85’ Oluwakorede Osundina)