ORGANISATIE SCOUTING

ONDERDELEN VAN DE SCOUTING

SCOUTING VAN FC DORDRECHT

OP ZOEK NAAR TALENT

De scouting van FC Dordrecht is verdeeld in 2 onderdelen:

  1. Scouting tbv het 1e elftal
  2. De Jeugdscouting

De scouting voor het 1e elftal vindt in Nederland en België plaats. De Jeugdscouting is circulair opgebouwd. Spelers, die voetballen bij onze partners: FC Dordrecht Amateurs, DFC, vv Dubbeldam, n eWieldrecht hebben een voorkeurspositie om uitgenodigd te worden voor de Opleiding school van FC Dordrecht, speciaal voor spelers jonger dan 13 jaar.

Daarna volgen spelers van alle andere Dordtse verenigingen en wordt de cirkel uitgebreid naar de Drechtsteden en zo verder tot alle selecties compleet zijn.

Spelers, die zich zelf willen opgeven, kunnen dit doen middels het invullen van het scouting formulier. De organisatie van de scouting beoordeelt aan de hand van een aantal criteria, of de speler wel, of niet gevolgd gaat worden door het scouting apparaat.

Verder zijn er een zestal tipgevers in de Drechtsteden actief. Liefhebbers van jeugdvoetbal, die in hun ogen talenten doorgeven aan de Manager Jeugdzaken, waarna deze spelers gevolgd worden door de Jeugdscouts.

Coördinator Scouting: Vacant

Scouts:  Marvin Abbink/ Rachid Raqueb

Daarnaast werkt  de FC Dordrecht-Jeugdopleiding ook met een aantal tipgevers. Uitbreiding van het scouting team is altijd welkom. Wanneer u denkt kijk te hebben op het ontdekken van talenten, dan kunt u altijd contact opnemen met Coördinator Scouting: scouting@fcdordrecht.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONLINE FANSHOP