BUSINESS BIJ
FC DORDRECHT

VAN NETWERKEN TOT EXPOSURE MOGELIJKHEIDEN.
ALTIJD DE PERFECTE FIT VOOR UW ONDERNEMING.

PARTNERSHIPS

EEN PARTNER MET
FC DORDRECHT SCOORT!

FC Dordrecht heeft een duidelijke visie en ambities en doet er alles aan om haar doelstellingen te realiseren. Samenwerking met het bedrijfsleven is een belangrijke pijler onder haar strategisch beleid.

Bij een partnership tussen de club en uw bedrijf is het voornaamste doel het creëren van een win-win situatie. De relatie moet voor beide partijen doelmatig zijn, resultaat genereren en voldoening geven.

Op het gebied van partnerships biedt FC Dordrecht het bedrijfsleven een gevarieerd aanbod aan mogelijkheden. Op basis van uw marketingdoelstellingen en budgettaire mogelijkheden stelt FC Dordrecht haar communicatie- en/of hospitality-faciliteiten ter beschikking op een wijze die voor beide partijen scoort. Dankzij een individuele benadering is het mogelijk maatpakketten te leveren die optimaal inspelen op de doelstellingen van een onderneming op het gebied van marketing-communicatie en relatiebeheer. Zo biedt FC Dordrecht het bedrijfsleven volop kansen om te scoren!

Bovenal wil FC Dordrecht een optimale band creëren tussen haar business partners onderling. Een band die gebaseerd is op zakelijke én persoonlijke motieven. De sfeer waarin dit bij FC Dordrecht samengaat, leidt tot langdurige relaties en vriendschappen.

ERVARINGEN

“De club is voor mij een uiterst geschikt platform om mijn netwerk binnen de regio te verrijken. Daarbij zijn de thuiswedstrijden mooie momenten om zakenrelaties naar een hoger niveau te tillen.”
-JOHN WEERMAN, DE VRAAGBAAK GROEP-
  • Van eerste Klimaatneutrale Wedstrijd in Nederlands Betaald Voetbal naar Tour de France Femmes in Dordrecht

    Spelers van FC Dordrecht komen op de fiets naar de Tour de France [...]

  • Ben Scholte maakt overstap naar FC Dordrecht

    FC Dordrecht versterkt zich per direct met Ben Scholte (Ter Apel, 10 augustus [...]

DE KRACHT
VAN VOETBAL

BELANGRIJK
COMMUNICATIEMIDDEL

Voetbal is de grootste balsport van Nederland met 1,2 miljoen actieve beoefenaars en bijna 10 miljoen volgers. Het staat gelijk aan emotie, spanning en sensatie. Voetbal krijgt daarom veel aandacht en heeft een gigantisch bereik en uitstraling.

FC Dordrecht is een belangrijk communicatiemiddel om die voetballiefhebbers in de regio te bereiken. Direct in en rond het stadion maar ook via de media kan optimaal ingespeeld worden op de behoefte aan naamsbekendheid. De boarding rond de velden en shirtreclame bieden volop fysieke reclameruimte en digitaal biedt FC Dordrecht ook allerlei communicatiemiddelen zoals deze website, de clubapp en social mediakanalen.

Daarnaast is het bezoeken van een voetbalwedstrijd voor het bedrijfsleven een ideale manier om de relatie met bestaande klanten te versterken of nieuwe contacten op te doen. FC Dordrecht biedt haar partners met de Bouwteam Drechtsteden Lounge één van de meest sfeervolle businessruimten van Nederland en met een actieve businessclub van zo’n 150 leden een groot en sterk netwerkplatform.

MEER
INFORMATIE

OVER DE
MOGELIJKHEDEN

De wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden en zijn ook te zien tijdens het schakelprogramma voetbal op vrijdag op ESPN. De vrijdagavond geldt als vaste speelavond, dan worden de meeste wedstrijden gespeeld. Je bereikt hiermee ca. 200.000+ kijkers.

Daarnaast bereikt FC Dordrecht maandelijks gemiddeld 150.000 volgers via de socials en bereiken we maandelijks ruim 70.000 unieke bezoekers via onze homepage. De digitale nieuwsbrief wordt wekelijks verzonden naar een data base van 17.000 unieke fans en ruim 2.000 bedrijven uit de regio.

In het waardenetwerk met Energiek Dordt zitten inmiddels ruim 12000 studenten, 39 organisaties uit de programmaraad Energie Akkoord, bestuurders uit de Economic Development Board, alle 7 gemeenten in de Drechtsteden plus Gorinchem via Smart Delta, 89 verenigingen via de Energiek Dordt Academy, het Albert Schweitzer ziekenhuis, verschillende culturele evenementen waaronder Big Rivers en vanzelfsprekend ook ruim honderd ondernemers uit de Regio.