TICKET
MOGELIJKHEDEN

KIES JOUW
BESTE OPTIE

SEIZOENKAART EN UITWEDSTRIJDEN
2024-2025

KEUZE UIT VERSCHILLENDE
MOGELIJKHEDEN

TRIBUNE NORMAAL KORTING (T/M 14 JAAR EN 65+)
Oost € 320,00
€ 265,00
West € 260,00 € 195,00
Noord € 180,00 € 140,00
Zuid* € 130,00 € 110,00

Verlengen bestaande seizoenkaart:

Bestellen en afrekenen kan vanaf je luie stoel via onze ticketsite.

Bestellen nieuwe seizoenkaart:

Stap 1: Als je een nieuwe seizoenkaarthouder bent dien je ook via bovenstaande link de eerste keer in te loggen en een volledig ‘nieuw account’ aan te maken. Vul al je gegevens in en sluit af.

Stap 2: Je ontvangt nu ook via je email een wachtwoord zodat je nogmaals in kan loggen en een seizoenkaart kan bestellen.

Werkt dit niet?
Neem dan contact op met FC Dordrecht door een e-mail te sturen naar “info@fcdordrecht.nl”. Er zal zo snel mogelijk contact opgenomen worden.
Let op: Als je al een account hebt en het inloggen lukt niet, maak dan niet weer een nieuw account aan. Neem dan eerst contact op met info@fcdordrecht.nl omdat anders seizoenkaarten en clubkaarten niet goed gekoppeld staan.

Uiteraard kunt u bij de administratie terecht voor een inschrijfformulier.

UITWEDSTRIJD REGISTRATIE

Vanaf dit seizoen gaat de verkoop voor uitwedstrijden ook online via de ticketbox. De meeste uitsupporters die al op de site geregistreerd stonden, hebben inmiddels ook een registratie voor uitwedstrijden gekregen en kunnen in de toekomst een kaart online kopen.

Supporters die nog geen online account hebben dienen zich dus eerst te registreren via tickets.fcdordrecht.nl/ .  Zorg ervoor dat je je ID toevoegt in je account of mee stuurt per email. Daarna moet via een aparte email aan info@fcdordrecht.nl om een uitregistratie gevraagd worden.

Supporters die dit toch niet lukt, kunnen zich aan de balie van de administratie melden. Daar kan nog handmatig voor een uitregistratie ingeschreven worden.

In de ticketbox staat per wedstrijd welk vervoer is toegestaan (bus en/of auto). Dit bepaalt ook de toegangsprijs: € 6,00 of € 10,00. Bij inschrijving voor een uitwedstrijd ontvangt de supporter een omwisselbiljet. Bij de ingang van het uitvak worden deze omgeruild voor een toegangskaart.

VERLENG JE
BESTAANDE SEIZOENSKAART

BESTEL JE
NIEUWE SEIZOENSKAART

SHOP
FC DORDRECHT

ONLINE FANSHOP