Home » Business » Mogelijkheden

DE
MOGELIJKHEDEN

BUSINESS

COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Verankerd in het hart van een snel groeiende regio met een van de grootste economische en culturele mogelijkheden in Nederland, is FC Dordrecht sinds de geboorte in 1883, een standaard en een trots van zijn regio. Gekenmerkt door de rijke historie, voetbalcultuur en Dordtse DNA is FC Dordrecht een unieke voetbalclub in het Nederlandse betaald voetbal.

FC Dordrecht is bezig met een bijzondere transitie, die een positieve impact gaat hebben op de regio en ver daarbuiten. Met deze duurzame visie hebben wij dan ook een sportieve ambitie om te groeien en om in het seizoen 2025 – 2026 in de top 6 van de KKD divisie te spelen.

Sport is leuk, gezond, leerzaam en het verbindt. Sport creëert energie! En energie is nodig om samen uitdagingen van vandaag en in de toekomst aan te kunnen gaan. Op het veld en ook daarbuiten.

Koppel uw bedrijf of merk aan het grootste netwerk van de Drechtsteden. Profiteer van het enorme bereik en van de toegang tot een sterke community. Door middel van branded content via socials, landelijke exposure via televisie en vele verschillende activatiemogelijkheden in en rondom het stadion bereikt u op een unieke manier de juiste doelgroep. Samen realiseren wij een op maat gemaakt sportmarketingplan dat gaat zorgen voor imago-associatie met de club en haar maatschappelijke en duurzame impact op de stad en regio.

De wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden en zijn ook te zien tijdens het schakelprogramma voetbal op vrijdag op ESPN. De vrijdagavond geldt als vaste speelavond, dan worden de meeste wedstrijden gespeeld. Je bereikt hiermee ca. 200.000+ kijkers. Daarnaast bereikt FC Dordrecht maandelijks gemiddeld 100.000 volgers via de socials en hebben we maandelijks ruim 70.000 unieke bezoekers op onze homepage. De digitale nieuwsbrief wordt wekelijks verzonden naar een data base van 17.000 unieke fans en ruim 2.000 bedrijven in de regio.

Bekijk de mogelijkheden!

SHOP
FC DORDRECHT

BINNENKORT BESCHIKBAAR

Ontdek binnenkort onze collectie en vind unieke items!