DE
MOGELIJKHEDEN

BUSINESS

COMMERCIËLE MOGELIJKHEDEN

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Verankerd in het hart van een snel groeiende regio met een van de grootste economische en culturele mogelijkheden in Nederland, is FC Dordrecht sinds de geboorte in 1883, een standaard en een trots van zijn regio. Gekenmerkt door de rijke historie, voetbalcultuur en Dordtse DNA is FC Dordrecht een unieke voetbalclub in het Nederlandse betaald voetbal.

FC Dordrecht is bezig met een bijzondere transitie, die een positieve impact gaat hebben op de regio en ver daarbuiten namelijk Energiek Dordt. Met Energiek Dordt bouwt FC Dordrecht samen met partners aan een waardevolle community. Een samenwerking tussen het betaald voetbal, bedrijfsleven, onderwijs, wetenschap, gezondheidszorg, overheid en maatschappelijke organisaties. Met een gezamenlijke ambitie om samen nieuwe energie te creëren in Dordrecht en Drechtsteden.

Koppel uw bedrijf of merk aan het grootste netwerk van de Drechtsteden. Profiteer van het enorme bereik en van de toegang tot een sterke community. Samen realiseren wij een op maat gemaakt sportmarketingplan dat gaat zorgen voor imago-associatie met de club en haar maatschappelijke en duurzame impact op de stad en regio.

De wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden en zijn ook te zien tijdens het schakelprogramma voetbal op vrijdag op ESPN. De vrijdagavond geldt als vaste speelavond, dan worden de meeste wedstrijden gespeeld. Je bereikt hiermee ca. 200.000+ kijkers. Daarnaast bereikt FC Dordrecht maandelijks gemiddeld 100.000 volgers via de socials en hebben we maandelijks ruim 70.000 unieke bezoekers op onze homepage. De digitale nieuwsbrief wordt wekelijks verzonden naar een data base van 17.000 unieke fans en ruim 2.000 bedrijven in de regio.

In het waardenetwerk met Energiek Dordt zitten inmiddels ruim 9000 studenten, 39 organisaties uit de programmaraad Energie Akkoord, bestuurders uit de Economic Development Board, alle 7 gemeenten via Smart Delta, 89 verenigingen via de Energiek Dordt Academy, verschillende culturele evenementen waaronder Big Rivers met ruim 200.000 bezoekers en vanzelfsprekend ook ruim honderdvijftig ondernemers uit de Regio.

Bekijk een beknopte versie van de tarievenkaart via onderstaande knop.

SHOP
FC DORDRECHT

ONLINE FANSHOP