KOOP NU
EEN LOSSE KAART

FC DORDRECHT

TICKETS

LOSSE VERKOOP & DORDTPAS HOUDERS

er is op de wedstrijddag GEEN kassa-verkoop meer bij de ingang van het stadion op de grote parkeerplaats.

Mocht u geen familie of vrienden hebben die voor u online een kaart kunnen bestellen, neemt u dan voor advies tijdig contact op met de administratie via info@fcdordrecht.nl.

Voor de groep die echt geen kaart online kan kopen bieden wij de volgende oplossing. U kunt nog een losse kaart kopen ongeveer 2 weken voor aanvang van de wedstrijd bij de administratie in ons stadion, naast het spelershome. Hier kunt u op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur terecht. Doordeweeks op een wedstrijddag is de kassa tot uiterlijk 16.00 geopend. Daarna is er GEEN losse verkoop meer mogelijk en kunnen hier alleen gereserveerde kaarten nog afgehaald worden voor onze gasten en sponsoren. Geen kassa verkoop op wedstrijd dagen in het weekend.

Dordtpas-houders kunnen op dezelfde dagen en tijden ook op de administratie terecht om hun kaart te verzilveren om naar de wedstrijd te gaan.

U kunt tot aanvang van de wedstrijd nog wel een e-ticket online kopen. U dient zich dan wel eenmalig te registreren. De e-tickets die online worden gekocht hoeft u niet meer uit te printen. U kunt deze ook op uw mobiele telefoon laten zien. De e-tickets staan in uw account onder “Mijn Tickets” rechtsboven in het menu. Wanneer u het ticket niet via een mobiele telefoon kunt laten zien dan dient u het ticket uit te printen. Als het niet lukt om deze kaartjes zelf uit te printen, wacht dan niet tot het laatste moment en laat uiterlijk op donderdag voor de wedstrijd je kaartje uitprinten bij de administratie in ons stadion.

Tickets kunnen online besteld worden via tickets.fcdordrecht.nl. De administratie kunt u vanaf 1 augustus 2022 op werkdagen bereiken via telefoonnummer 078-6130000 tussen 10.00 en 15.00 uur. Buiten deze tijden kunt u voor al uw vragen een email sturen naar info@fcdordrecht.nl

TOEGANGSPRIJZEN
2023-2024

Lange zijde Oost tribune 22,00 Jeugd t/m 16 en 65+ 17,00
West tribune 17,00 Jeugd t/m 16 en 65+ 11,00
Korte zijde Noord tribune 11,00 Jeugd t/m 16 en 65+ 9,00
Zuid tribune 8,00 Jeugd t/m 16 en 65+ 6,00
Voor de meeste thuiswedstrijden zijn toegangskaarten vrij te koop. Bij de wedstrijden tegen NAC Breda, FC Den Bosch, ADO Den Haag, Roda JC, FC Groningen, De Graafschap en Willem II is een clubkaart of seizoenskaart nodig. Een clubkaart is te bestellen via de ticketing op de website.

Met een seizoenkaart/clubkaart van FC Dordrecht mag u ook extra toegangskaarten kopen.

Rolstoelplaatsen
Er zijn een aantal plaatsen beschikbaar voor bezoekers in een rolstoel. Neem hiervoor contact op met FC Dordrecht via info@fcdordrecht.nl of bel op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur naar: 078-6130000.

Groepskorting
Niks leuker dan voetbal kijken met vrienden, teamgenoten, klasgenoten of met je familie. We bieden groepen vanaf tien personen groepskorting aan. Mail info@fcdordrecht.nl en u ontvangt de mogelijkheden

SHOP
FC DORDRECHT

ONLINE FANSHOP