ONZE
CLUB

ONTDEK ONS M-SCORES STADION

M-SCORES STADION

ENERGIEKE
SAMENWERKINGEN

De Krommedijk. Zo wordt het stadion in de volksmond ook wel genoemd, heet vanaf vandaag het M-Scores Stadion. Na ruim 8 jaar door het leven te zijn gegaan als het Riwal Hoogwerkers Stadion wordt het stokje nu overgedragen aan onze nieuwe partner M-Scores. Emre Ugurlu, CEO M-Scores en algemeen directeur Hans De Zeeuw hebben de overeenkomst ondertekend.

Het Dordtse bedrijf Riwal, al meer dan 25 jaar verbonden aan FC Dordrecht als shirtsponsor en naamgever van het stadion, stopt na 8 jaar als naamgever van de Krommedijk. Maar onze wegen scheiden niet, want Riwal heeft zich voor vier jaar aan FC Dordrecht verbonden als naamgever van de jeugdopleiding, de Riwal Football Academy. Voor ‘De opleiding voor de toekomst’ werkt Riwal met andere opleidingspartners en FC Dordrecht samen op het gebied van opleiden, vitaliteit, duurzaamheid en arbeidsmarkt.

SAMEN
NIEUWE
ENERGIE CREËREN

DE
HISTORIE

EEN RIJKE GESCHIEDENIS
DIE WE GRAAG MET JE DELEN

De geschiedenis van het betaalde voetbal in Dordrecht kent een rijke historie. Sinds jaar en dag wordt er in het stadion aan de Krommedijk op het hoogste niveau gevoetbald. Zo’n beetje alle groten der aarde hebben hun voetstappen in het huidige M-Scores Stadion achtergelaten. En vaak hebben zij met gebogen hoofd de terugreis moeten aanvaarden want in al die jaren zijn er al heel wat heroïsche wedstrijden in Dordrecht gespeeld. De club kende ook vele moeilijke tijden en magere jaren waarin de mogelijkheden op succes ontbraken. Maar achteraf worden ook problemen anekdotes en een onderdeel van de geschiedenis.

HUISREGLEMENT &
GEDRAGSREGELS

WE VINDEN HET BELANGRIJK OM EEN VEILIGE
EN GEZONDE OMGEVING TE HEBBEN

Vanaf het seizoen 2020/’21 zijn alle Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stadions rookvrij. Daarom zijn de nieuwe huis- en gedragsregels vanaf 1 juni 2021 ingegaan.

LEDEN VAN
VERDIENSTE

ONTDEK ONZE
BIJDRAGERS

FC Dordrecht is een club met een rijke geschiedenis en vele mensen hebben daar hun steentje aan bij gedragen. In de afgelopen jaren zijn diverse personen vanwege hun jarenlange grote betekenis voor de club benoemd tot Lid van Verdienste van FC Dordrecht. Deze benoeming gebeurt traditiegetrouw tijdens de nieuwjaarsreceptie.

ONZE
VACATURES

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN
ONZE VACATURES

FC Dordrecht is een Betaald Voetbal Organisatie dat uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. De club is opgericht in 1972, toen het betaald voetbal zich afsplitste van de amateurtak. FC Dordrecht is dus al bijna vijftig jaar dé club van de regio Drechtsteden. Ons denken en handelen wordt elke dag bepaald op vier kernwaarden: toegankelijk, trots, eigen en inventief. Want dat zijn Dordtenaren, en wij dus ook.

Kom jij ons team versterken? Hopelijk tot snel!