INTRODUCTIE

VAN DE BUSINESSCLUB

Welkom bij de FC Dordrecht x Energiek Dordt business community

SAMEN NIEUWE ENERGIE CREËREN VOOR DORDRECHT EN DE DRECHTSTEDEN

FC Dordrecht x Energiek Dordt business community

Welkom bij de FC Dordrecht Business Club:

Door met de verbindende kracht van een volkssport, samen met partners uit verschillende sectoren een waardevolle community (club) te bouwen, kunnen we iedereen in de samenleving bereiken. We creëren voorwaarden om niet alleen met elkaar problemen op te lossen, maar vooral ook om door samenwerking nieuwe ideeën, initiatieven, diensten, producten en nieuwe verdienmodellen te creëren. Met Energiek Dordt als waardevolle community kunnen we ook een krachtige bijdrage leveren aan en met andere samenwerkingsvormen die er al zijn in Dordrecht en Drechtsteden. Een nieuwe Betaald Voetbal Organisatievorm om de impact van het Betaald Voetbal voor Dordrecht en Drechtsteden te vergroten. Buiten en op het veld.

Wat maakt ons uniek?

Bedrijven die partner zijn of worden van FC Dordrecht x Energiek Dordt zien steeds meer de kracht van een platform waar naast bedrijven ook het onderwijs, overheid, maatschappelijke organisaties en het betaald voetbal onderdeel van zijn. Economische en sociaal maatschappelijke waarden worden hierdoor met elkaar verenigd.  We creëren zo met elkaar voorwaarden voor samenwerking op betekenisvolle en relevante thema’s (zoals energie) en voor (sociale) innovatie. Hierdoor bouwen we samen aan een waardevolle community.

Het concept in de business lounge:

Alle business seat-houders hebben toegang tot één en dezelfde lounge, waar je voor, tijdens de rust en tot anderhalf uur na de wedstrijd wordt verrast door het inbegrepen all-in arrangement. Hierdoor worden jouw relaties en jijzelf volledig verzorgd met hapjes en drankjes van hoge kwaliteit. Daarnaast kun je in de lounge tijdens wedstrijd dagen genieten van een uitgebreid lopen buffet, muzikaal entertainment en hoogwaardige sprekers. Ook is het mogelijk om de spelers en staf van FC Dordrecht na afloop van de wedstrijd een handje te schudden.

Wat bieden wij jou en je bedrijf?

  • Een laagdrempelige en ongedwongen manier om je netwerk uit te breiden.
  • Meer dan 10 gevarieerde events.
  • Toegang tot de business app.
  • Directe toegang tot ruim 150 zakelijke partners en het Energiek Dordt netwerk.

Benieuwd naar wat de FC Dordrecht voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op met Soufiane Haddad via soufiane.haddad@fcdordrecht.nl voor meer informatie!

SHOP
FC DORDRECHT

ONLINE FANSHOP