HORECA

BELEEF DE SPORT VAN DICHTBIJ

FC DORDRECHT HORECA

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Bij FC Dordrecht Horeca kunt u meer dan het bezoeken van een wedstrijd. Zo kunt u voorafgaand aan de thuiswedstrijden genieten van een heerlijk drie-gangendiner. Een vergadering, presentatie of congres op een unieke, inspirerende locatie? Of liever een feest of een diner op een unieke plek dichtbij uw favoriete sport? Bij FC Dordrecht Horeca zijn de mogelijkheden legio. Bekijk onze arrangementen of doe direct een optie op een zaal.

WEDSTRIJD DINER

Geniet voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd van een heerlijk drie-gangendiner samen met uw gasten.

VERGADEREN

Vergadering, congres of presentatie op een toplocatie? Bij FC Dordrecht Horeca komen business en topsport samen in een sportieve en kansrijke omgeving.

TROUWEN
OP LOCATIE

Vier de mooiste dag van uw leven op een bijzondere locatie. FC Dordrecht Horeca ontvangt u en uw dierbaren graag op deze speciale dag.

FEEST
OP MAAT

Een exclusief feest op een bijzondere locatie? Bij FC Dordrecht Horeca houden wij wel van een feestje. Bij ons geniet u altijd van een uniek, compleet en verzorgd feest.

FC DORDRECHT
HORECA ON TOUR

Wilt u de catering van FC Dordrecht Horeca graag inhuren bij u op locatie? Dat kan! Huur ons in op locatie naar keuze.

BEKIJK ALLE ARRANGEMENTEN

RIJKE GESCHIEDENIS VAN
BETAALD VOETBAL IN DORDRECHT

De geschiedenis van het betaalde voetbal in Dordrecht kent een rijke historie. Sinds jaar en dag wordt er in het stadion aan de Krommedijk op het hoogste niveau gevoetbald. Zo’n beetje alle groten der aarde hebben hun voetstappen in het huidige M-Scores Stadion achtergelaten. Voetbalgeschiedenis is iets dat blijft schrijven.

GEZELLIG
EN GASTVRIJ

FC Dordrecht Horeca is gezellig en gastvrij! De vrijdagavonden staan bekend om het samen voetbal kijken in een open en toegankelijke sfeer. Om na afloop onder het genot van een drankje het weekend af te trappen.

Leo Pap, 078MGZN

DORDRECHT LOUNGE

DE SCHAAPSKOOI

VELD STADION

SPELERSHOME

BEKIJK ALLE ZALEN