KOOP NU
JOUW SEIZOENKAART

FC DORDRECHT

PRIJZEN

SEIZOENKAARTEN 2023-2024

TRIBUNE NORMAAL KORTING (T/M 16 JAAR EN 65+)
Oost € 280,00
€ 210,00
West € 215,00 € 155,00
Noord € 150,00 € 110,00
Zuid* € 100,00 € 85,00

Seizoenkaart verlengen? Klik op de onderstaande knop.

Lukt het niet om je seizoenkaart online te bestellen? Download dan via onderstaande link het formulier. U kunt dit formulier dan afgeven bij de Administratie (ingang spelershome) of mailen naar info@fcdordrecht.nl

Inschrijfformulier SCC 2023-2024

BESTEL HIER JE NIEUWE SEIZOENSKAART

Stap 1: Als je een nieuwe seizoenkaarthouder bent dien je ook via bovenstaande link de eerste keer in te loggen en een volledig ‘nieuw account’ aan te maken. Vul al je gegevens in en sluit af.

Stap 2: Je ontvangt nu ook via je email een wachtwoord zodat je nogmaals in kan loggen en een seizoenkaart kan bestellen.

Werkt dit niet?

Neem dan contact op met FC Dordrecht door een e-mail te sturen naar “info@fcdordrecht.nl”. Er zal zo snel mogelijk contact opgenomen worden.
Let op: Als je al een account hebt en het inloggen lukt niet, maak dan niet weer een nieuw account aan. Neem dan eerst contact op met info@fcdordrecht.nl omdat anders seizoenkaarten en clubkaarten niet goed gekoppeld staan.

De administratie is elke werkdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur geopend.

U kunt ook contact opnemen met de administratie via 078-6130000 of mailen naar info@fcdordrecht.nl dan sturen wij het formulier naar u toe.

BETALEN

Seizoenkaarten kunnen op de volgende manieren betaald worden:

  • overschrijving op rekeningnummer NL 93 RABO 0161 1248 87 o.v.v. je naam en “SCC 23/24″
  • contant op de administratie (pinnen is tijdens kantooruren mogelijk)

Als het formulier en de bijbehorende betaling ontvangen is, zal de seizoenkaart naar het opgegeven adres gestuurd worden.

MATCHOHOLIC

Matchoholic is een livescore-applicatie met snelle, gedetailleerde gegevens en statistieken van voetbal, basketbal en tennis. Het is beschikbaar voor iOS gebruikers in 173 landen in 7 verschillende talen. Inmiddels gebruiken 6,5 miljoen maandelijkse gebruikers over de hele wereld Matchoholic en genereren ze meer dan 10 miljard schermweergaven. Naast live scores, statistieken en nieuws is de grootste kracht van Matchoholic om mensen samen te brengen via forumpagina’s. Het Matchoholic Forum, met zijn 3 miljoen maandelijkse gebruikers die 300 miljoen paginaweergaven genereren, is als een echte fanzone waar mensen samenkomen en van games te genieten. Daarom wordt Matchoholic “het grootste stadion van de wereld” genoemd en matcht het uitstekend met de visie van FC Dordrecht om met Energiek Dordt een groot waardenetwerk te creëren tussen betaald voetbal, bedrijven, onderwijs, overheid en maatschappelijke organisaties.

Emre Ugurlu CEO Matchoholic: “We zijn verheugd om partner te worden van FC Dordrecht, een van de oudste clubs van Nederland. Door de naam van het stadion te claimen en shirtsponsor van FC Dordrecht te worden, gaan we een partnerschip aan dat beide partijen naar hun uiteindelijke doelen zal brengen. FC Dordrecht om meer te zijn dan alleen een voetbalclub en Matchoholic om aanwezig te zijn op de mobiele telefoons van Nederlandse fans!

Soufiane Haddad, commercieel manager FC Dordrecht: ‘’We zijn enorm trots met Matchoholic als naamgever van het stadion en als shirtsponsor. Een internationaal platform dat miljoenen voetbalfans informeert, inspireert en verbindt. Dit is duidelijk in lijn met onze ambities binnen Energiek Dordt, waar we met de verbindende kracht van het betaald voetbal, als populair sociaalnetwerk van 8,2 miljoen liefhebbers nieuwe energie willen creëren in Dordrecht en Drechtsteden. Door samenwerking tussen betaald voetbal, bedrijfsleven, onderwijs, overheid en maatschappelijke organisaties kunnen we veel bereiken.

MATCHOHOLIC STADION, AAN DE KROMMEDIJK

Het oorspronkelijke clubhuis, de huidige Business Club, werd gebouwd in 1948. Sindsdien speelde het toenmalige DFC op het complex. De rest van het stadion volgde in de jaren daarna. In 1983 werd de staantribune uitgebreid voor promotie naar de Eredivisie en in 1986 vond een ingrijpende verbouwing plaats. Er verscheen onder andere een grote nieuwe tribune aan de lange zijde (de Westtribune) en de zittribune achter het doel (de Zuidtribune) werd overkapt. Op dat moment werd het stadion ook eigendom van DS’79 (zoals de club destijds heette) en verhuisde DFC, met wie de accommodatie al die jaren was gedeeld, naar een eigen complex naast het stadion. In 1998 werd het stadion opnieuw grondig gerenoveerd, verbouwd en uitgebreid.

SHOP
FC DORDRECHT

ONLINE FANSHOP