WEDSTRIJDDINER

GENIET VOORAF

KIES VOOR EEN WEDSTRIJDDINER

Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd in het eigen M-Scores stadion aan de krommedijk kunt u samen met uw gasten genieten van een heerlijk drie-gangendiner inclusief wijn arrangement in Brasserie de Schaapskooi. Het menu wordt speciaal voor de wedstrijd samengesteld door onze partner BonBon catering. Doorgaans beginnen de wedstrijden om 20:00u en kunt u om 18:00u dineren in onze gezellige brasserie. Neem voor meer informatie contact op via horeca@fcdordrecht.nl

UITSTEKENDE BEDIENING

Tijdens het drie-gangendiner wordt u volledig bediend. Onze bediening is vriendelijk en open en assisteert u altijd volledig naar wens. Heeft u speciale wensen omtrent voedselallergieën? Geef ze aan ons door!

RESERVEER TIJDIG

Wilt u graag deelnemen aan het wedstrijddiner? Tijdig reserveren is gelet op de belangstelling noodzakelijk, met name bij grootschalige en belangrijke wedstrijden. Voor tafelreserveringen en specifieke wensen omtrent een voedselallergie of beperkte mobiliteit kunt u via onze website het diner reserveren. Reserveer direct via onderstaande knop:

Reserveren zalen en arrangementen

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil de volgende arrangementen en/of zalen reserveren*
DD slash MM slash JJJJ
Gewenste begintijd
:
Gewenste eindtijd
:
Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 500 in.
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SHOP
FC DORDRECHT

ONLINE FANSHOP