ARRANGEMENTEN

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

ONTDEK ONZE VERZORGDE ARRANGEMENTEN

Op een unieke locatie van een mooie sport genieten? Dat doet u bij FC Dordrecht Horeca. Wij hebben diverse arrangementen voor u beschikbaar. Voorafgaand aan de thuiswedstrijden van FC Dordrecht genieten van een heerlijk drie-gangendiner samen met uw gasten? Kies dan voor het wedstrijddiner. Op zoek naar een spectaculaire feestlocatie voor een bruiloft, jubileum of verjaardagsfeest? Kies dan voor ons feestarrangement. Wilt u vergaderen of een presentatie of congres houden op een unieke locatie? Kies dan voor het vergaderarrangement. Bij FC Dordrecht Horeca zijn de mogelijkheden eindeloos.

WEDSTRIJD DINER

Geniet voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd van een heerlijk drie-gangendiner samen met uw gasten.

VERGADEREN

Vergadering, congres of presentatie op een toplocatie? Bij FC Dordrecht Horeca komen business en topsport samen in een sportieve en kansrijke omgeving.

TROUWEN
OP LOCATIE

Vier de mooiste dag van uw leven op een bijzondere locatie. FC Dordrecht Horeca ontvangt u en uw dierbaren graag op deze speciale dag.

FEEST
OP MAAT

Een exclusief feest op een bijzondere locatie? Bij FC Dordrecht Horeca houden wij wel van een feestje. Bij ons geniet u altijd van een uniek, compleet en verzorgd feest.

FC DORDRECHT
HORECA ON TOUR

Wilt u de catering van FC Dordrecht Horeca graag inhuren bij u op locatie? Dat kan! Huur ons in op locatie naar keuze.

BEKIJK ZALEN