Een 6 puntenwedstrijd in Den Haag!

FC Dordrecht speelt vanavond om 20.00 uur in het Bingoal Stadion tegen ADO Den Haag. In Den Haag gaat FC Dordrecht vol voor de drie punten.

ADO Den Haag

ADO Den Haag draait een goed seizoen. De ploeg van trainer Darije Kalezic staat op plek 3 in de Keuken Kampioen Divisie. ADO heeft nog alle kans om te promoveren. De Haagse club treft in de maand maart maar liefst drie directe concurrenten, afgelopen vrijdag was de eerste. Ze speelden 2-2 tegen Roda JC.

ADO Den Haag is ongeslagen in de laatste vijf thuiswedstrijden tegen FC Dordrecht in alle competities. (W4, G1), de laatste keer dat de Schapekoppen wonnen in Den Haag was in december 2001 (0-1).

FC Dordrecht

De Schapekoppen draaien goed. In de laatste vijf wedstrijden werd er vier keer gewonnen. De ploeg van Michele Santoni staat 4e in de Keuken Kampioen Divisie.

Afgelopen vrijdag werd er met 2-0 gewonnen van Telstar. In een spannende wedstrijd scoorden Mbayo & Shein de twee doelpunten voor FC Dordrecht. (Lees hier de nabeschouwing).

Shiloh ’t Zand was dit seizoen bij 9 competitietreffers betrokken, waaronder een assist eerder dit seizoen tegen ADO Den Haag, de 20-jarige ’t Zand kan de jongste speler worden die 10 goals & assists in een KKD-seizoen noteert voor Dordt sinds Jeroen Lumu in 2015/16.

Luca Plogmann, Michele Santoni & Shiloh ’t Zand zijn ook genomineerd voor KKD-prijzen. Stem via deze link!

Scheidsrechter

De wedstrijd staat onder leiding van Robin Hensgens. Zijn assistenten zijn Maarten Ketting & Frans Ozinga. De vierde official is Shona Shukrula.

Uitzending

Mocht je niet aanwezig zijn in het Bingoal Stadion, geen zorgen! De wedstrijd wordt live uitgezonden via ESPN 2!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.