Het voorlopige oefenschema in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2022-2023 is bekend.

Op zaterdag 25 juni speelt FC Dordrecht thuis tegen Egalite Academy. Doordat de werkzaamheden in het stadion nog niet zijn afgerond op deze datum zullen de wedstrijden tot 1 juli op een andere locatie worden gespeeld. Vier dagen later nemen de Schapekoppen het op tegen een Belgische tegenstander namelijk Jong FC Antwerp.

Zaterdag 2 juli komt KV Kortrijk op bezoek. Op zaterdag 16 juli zijn er twee oefenwedstrijden! Om 14:00 uur wordt FC Dordrecht – Top Oss afgewerkt en op diezelfde datum gaat FC Dordrecht op bezoek bij Excelsior. Zaterdag 23 juli speelt FC Dordrecht twee uitwedstrijden tegen Almere City. De laatste oefenwedstrijd die voorlopig op de planning staat is PEC Zwolle – FC Dordrecht. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 30 juli om 14:00 uur.

Het eerste competitieweekend van de Keuken Kampioen Divisie is op 5-7 augustus. Houd onze website en socials in de gaten voor updates rondom de oefenwedstrijden in de voorbereiding en het nieuwe seizoen.

 

Uitslagen oefenwedstrijden voorbereiding seizoen ’22/’23

Vrijdag 17-6               19:30 uur     vv Arnemuiden – FC Dordrecht            0-4

 

Volledige schema oefenwedstrijden voorbereiding seizoen ’22/’23*

Zaterdag 25-6           12:00 uur     FC Dordrecht – Egalite Academy
Deze wedstrijd wordt gespeeld bij vv Alblasserdam

Woensdag 29-6        14:00 uur      FC Dordrecht – Jong FC Antwerp
Deze wedstrijd wordt gespeeld bij ASWH

Zaterdag 2-7            14:00 uur        FC Dordrecht – KV Kortrijk

Zaterdag 16-7**       14:00 uur       FC Dordrecht – Top Oss

19:00 uur     Excelsior – FC Dordrecht

Zaterdag 23-7           12.00 uur      Almere City – FC Dordrecht

Zaterdag 30-7           14:00 uur      PEC Zwolle – FC Dordrecht

 

*Het programma is onder voorbehoud!

Op zaterdag 16 juli worden er twee oefenwedstrijden gespeeld**