Wedstrijd en Balsponsor GA Eagles thuis

Donkervoort Communicatie zal zowel de wedstrijd als de bal sponsor zijn voor het treffen tussen FC Dordrecht en GA Eagles, a.s. vrijdag.

Donkervoort Communicatie is geen onbekende aan de Krommedijk. Eigenaar Henk Donkervoort is al jaren sponsor van FC Dordrecht en meerdere seizoen voorzitter geweest van de Businessclub. Daarnaast is Henk inmiddels ere-voorzitter van de VBD.

Donkervoort Communicatie is een professionele communicatiepartner voor uw bedrijf, organisatie of instelling. En zeker als u op zoek bent naar een betrouwbare, menselijke en informele partner met een compleet dienstenpakket, zult u zich thuis voelen bij Donkervoort Communicatie.

Wij werken en denken anders dan het doorsnee reclame- en ontwerpbureau.
Sterker nog: wij zijn eigenlijk geen “bureau”, maar een flexibel netwerk waarin alles om de klant draait. We zitten niet met een hele club medewerkers in een duur kantoor, maar zijn per opdracht zo klein of zo groot als nodig is. Onze klanten betalen niet voor hoge overheads of leegloopuren van vaste medewerkers. Wél voor de efficiënte inzet van de juiste professionals in ons netwerk voor elk project, met Henk Donkervoort als adviseur, aanspreekpunt en coördinator.

Wat kan Donkervoort Communicatie voor ú betekenen? Het is maar net wat u zoekt!

Meer informatie en contact via www.donkervoortcommunicatie.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.