Van Halen Events wedstrijd en bal sponsor

Aanstaande vrijdag bij de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard zal Van Halen Events zowel wedstrijd als balsponsor zijn.

Van Halen is geen onbekende bij FC Dordrecht. Het bedrijf van Ron van Halen ondersteund FC Dordrecht en de Vereniging Businessclub FC Dordrecht al jaren bij evenementen en feesten.

Meer informatie over Van Halen Events:
Van Halen Events richt zich specifiek op de zakelijke markt alwaar wij graag een creatieve en inspirerende invulling geven aan uw evenement.

Informatief, feestelijk, motiverend of als onderdeel van uw marketing strategie hebben wij reeds onder andere recepties, openingen, 1e paal slaan, kick-off meetings, productpresentaties en open dagen voor gerenommeerde opdrachtgevers mogen verzorgen.

Onze eventmanagers werken immer op intense en persoonlijke basis met u samen. Eveneens laten zij zich kenmerken door hun onuitputtelijke gedrevenheid om uw evenement succesvol te laten verlopen.

Door onze omvangrijke kennis en ervaring zijn wij in staat om elk event te voorzien van passende doch verrassende en exclusieve elementen. Uw gast staat bij ons immer centraal en derhalve fêteren wij hen graag op een spraakmakende beleving.

Van uitnodiging tot exclusief entertainment en van sfeervolle of luxe decoratie tot markante catering. U bent bij Van Halen Events & Supplies aan het juiste adres!

Wij hopen van harte om u de hand eens te mogen schudden!

Ron van Halen

P.S. Vanzelfsprekend nodigen wij u op voorhand uit om ons bedrijf eens te komen bezichtigen. Met gepaste trots zullen wij u graag een rondleiding geven door ons 2500 vierkante meter grote magazijn met de meest uiteenlopende en eigen eventmaterialen.

Meer informatie vindt u op: www.vanhalenevents.nl of via info@vanhalenevents.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.