Stichting Supermom

Beste businessclubleden van FC Dordrecht,

Onlangs ben ik lid geworden van de businessclub FC Dordrecht met mijn bedrijf Arron Koffie. Als rasechte Dordtenaar, voetbalfan en ondernemer kon ik het niet laten om mij toch eens te verbinden met de gelijknamige club van deze stad. Hoop jullie bij een volgende bijeenkomst of aanstaande wedstrijden tijdens de koffie (of borrel) zeker eens te ontmoeten.

Waar ik eigenlijk 2 minuten de aandacht voor vragen wil is het volgende verzoek van Vivian Reijs (schijfster/presentatrice) van www.stichtingsupermom.nl. Wij werken als Arron al enige tijd samen met Vivian Reijs, vandaar dat zij ook (meer dan terecht) met een verzoek aanklopt.

“Wij organiseren op 17 dec het kerstpakketten event op de Kerstmarkt in Dordrecht vanuit mijn Stichtingsupermom. We zetten ons in voor tiener en bijstandmoeders. Dit keer gaan we aan 30 geselecteerde moeders een kerstpakket uitdelen met daarin o.a.: cosmetica, huidverzorging van Nivea, Bodyshop, Philips producten, vitamines, boeken, spenen van Difrax, draagdoeken voor baby’s, kinderkleding, Canon camera, 1 jaar lang gratis Arron Koffie en thee, kortingsbonnen etc……

Ook zal de Zwaluwhoeve een mobiele spa regelen voor deze moeders zodat ze een mini spa behandeling krijgen die middag. Ook zal een grote wand komen op de locatie waar alle merknamen op komen te staan en tevens besteed het blad Rekels (oudermagazine oplage 50.000) waar ik columniste van ben per 1 jan, ook uitgebreid aandacht aan de pakketen, door de inhoud te fotograferen en te plaatsen in het blad. Dus leuke PR en tevens zal Shownieuws en diverse roddelbladen aanwezig zijn.

Hopelijk kunnen wij ook op uw steun rekenen van een mooie donatie in product of geld”

Alvast vele malen dank en hopelijk tot snel.

Vivian Reijs

Bedankt alvast voor je eventuele reactie. Reactie kan je sturen naar john@arron.nl of bellen met 06-20439818

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.