Sponsor Bingo Loterij wordt Vrienden Loterij

Sinds 21 jaar is de Sponsor Bingo Loterij de loterij voor goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Die missie blijft ongewijzigd. De spelvorm echter verandert drastisch.

Zo ook de naam: De Sponsor Bingo Loterij wordt vanaf 5 januari 2011 de VriendenLoterij.
Winnen wordt 5x leuker met de VriendenLoterij. Als u straks een prijs wint, mag u 5 deelnemende vrienden ook laten winnen. De winnaar bepaalt wie deze vrienden zijn.

Wint u een lekkere taart of een nieuwe auto? Dan winnen 5 van uw vrienden de prijs ook.

Bij geldprijzen hoger dan 25.000 euro delen de vrienden de prijs: als u bijvoorbeeld 100.000 euro wint dan mogen uw 5 vrienden ieder 20.000 euro tegemoet zien.

Dat worden leuke berichten voor uw vrienden!

Deelnemers kunnen meespelen met hun mobiele telefoonnummer.

De loterij is gebaseerd op lotnummers die bestaan uit mobiele telefoonnummers. Een speler kent daarmee het lotnummer uit z’n hoofd en bij het winnen van een prijs kunnen wij dit de deelnemer via een gratis sms laten weten.

Als deelnemers met een ander nummer willen meespelen dan met hun mobiele nummer, dan kan dat natuurlijk ook. Dan krijgen ze een willekeurig nummer toegewezen.

Spelen voor je club blijft. En bingo ook.

Deelnemers blijven spelen voor de bestaande goede doelen zoals Jantje Beton, het Ouderenfonds, de Zonnebloem, de Richard Krajicek Foundation, Doe Een Wens en het Diabetes Fonds. Of voor hun geoormerkte favoriete goede doel. De hele lijst vindt u op de website.

Het ombouwen van een merk met een nieuwe naam is natuurlijk een grote operatie. Uit onderzoek blijkt dat dit nieuwe concept mag rekenen op een positief onthaal; het woord is nu aan de deelnemers.

We zijn ervan overtuigd dat we een mooi nieuw loterij concept ontwikkeld hebben en kijken vol verwachting uit naar de toekomst.

De VriendenLoterij is maatschappelijk jeugdpartner van de Jupiler League.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.