Spelers nemen restaurant Kerstcircus over

Once in a lifetime en vooral een bijzondere ervaring om nooit te vergeten. Elke wedstrijd genieten de sponsoren van de voetbalkunsten van onze spelers en bezorgen hen een gezellige avond binnen het stadion. Binnenkort gaan zij de sponsoren op een heel andere manier verassen en tonen hun diversiteit aan talenten binnen de sfeervolle artiestentent van het “Circus Royal”.

Galadiner
Vanaf 17:00 uur vormt de circustent deze avond het decor voor het gelegenheidsrestaurant met 20 keurige gedekte tafels voor totaal 200 gasten. Er zal door de topkoks een driegangen menu bereid worden. Tijdens het diner vindt een veiling plaats waar bijzondere items onder de hamer komen.

Circus
Aansluitend wordt het genieten van de adembenemende voorstelling van Circus Royal. Deze zitting is speciaal gereserveerd voor FC Dordrecht en is dus een unieke avond.

Afterparty
Na de voorstelling, vanaf ongeveer 22:30 uur, is er een grootse afterparty. Op de vrolijke tonen kan de dansvloer betreden worden voor een swingende afsluiting van de avond.

Dit wilt u meemaken! Zaterdag 22 december vanaf 17.00 tot laat in de avond…

De sponsoren van FC Dordrecht hebben inmiddels uitnodigingen ontvangen. Het is mogelijk apart en in combinatie te kiezen voor het diner, de voorstelling en de afterparty.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.