Seizoensafsluiting op 30 mei

Op woensdag 30 mei zal onze businessclub een borrel organiseren ter afsluiting van het seizoen met een BBQ en de mogelijkheid om als businesslid mee te gaan naar de wedstrijd Nederland – Slowakije. Deze wedstrijd zal worden gespeeld in stadion De Kuip in Rotterdam.

Inloop van de borrel zal zijn vanaf 16.30 uur. Vanaf 17.00 uur tot en met 19.00 uur is de BBQ die wordt verzorgd door onze eigen brasserie De Schaapskooi. Om 19.00 uur zullen wij vertrekken met de bus van Wierks richting het stadion “onze dank hiervoor”. Leden die zich niet opgeven voor het bezoek aan de wedstrijd kunnen uiteraard lekker naborrelen in onze brasserie.

U heeft 3 mogelijke opties:

1. BBQ á €20,- p.p.

2. BBQ+wedstrijd á €50,- p.p.

3. Wedstrijd á €30,- p.p.

I.v.m. de catering en het aantal te bestellen kaarten horen wij graag of u aanwezig zult zijn bij deze gelegenheid uiterlijk voor vrijdag 4 mei a.s. U kunt uw aanmelding met optie 1,2 of 3 mailen naar: kim.vrolijk@fcdordrecht.nl Wij hopen dat u allen bij deze afsluiting van het seizoen aanwezig zult zijn.

Deze afsluiting is tevens de laatste business aangelegenheid van het seizoen en derhalve zal er dus op maandag 4 juni geen businessborrel plaatsvinden.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.