Riwal verlengt contract als hoofdsponsor FC Dordrecht

Riwal Hoogwerkers bv verlengt het contract als hoofdsponsor van FC Dordrecht. Riwal blijft na het huidige voetbalseizoen nog minimaal drie jaar op de borst van de Dordtse spelers prijken.

Riwal is opgericht in Dordrecht en heeft altijd in grote mate haar maatschappelijke betrokkenheid getoond; voornamelijk met sportsponsoring in de Drechtsteden. Zo ook met FC Dordrecht: eerst als business clublid, vanaf 1997 als shirtsponsor en vanaf 2006 als hoofdsponsor.

We zijn erg tevreden als hoofdsponsor van de voetbaltrots van onze stad. FC Dordrecht combineert professionele prestaties en gezonde ambitie met veel sfeer en gemoedelijkheid. De sponsoring van FC Dordt bezorgt ons veel publiciteit op radio en tv, in de krant en andere media. Hiervan hebben wij zowel op de verhuur- als arbeidsmarkt veel profijt van. Wij hopen op verdere successen van de club in de Jupiler League en – wie weet  – een terugkeer in de Eredivisie“, aldus Rik Maaskant commercieel directeur Benelux namens Riwal Hoogwerkers bv.

“De kracht van Riwal draagt bij aan de uitstraling van onze club. Het bedrijf past perfect bij FC Dordrecht. We hebben dezelfde binding en betrokkenheid met de stad. We zijn er trots op al die jaren door een lokale partner te worden ondersteund. Riwal en FC Dordrecht begrijpen elkaar blindelings en het bedrijf heeft ons altijd ter zijde gestaan, ook in moeilijke tijden. We zijn verheugd met de verlenging van het contract en het vertrouwen dat hieruit spreekt“, vertelt de voorzitter van FC Dordrecht, Ad Heijsman.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.