Randstad sluit zich aan bij FC Dordrecht

Verheugd stellen wij u wederom een nieuwe sponsor voor:

RANDSTAD UITZENDBUREAU te DORDRECHT.

Wij heten Randstad van harte welkom bij “onze club”.

Randstad stelt zich in het kort aan u voor:

Al 50 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij zijn de grootste HR-dienstverlener van Nederland. Als marktleider in Nederland met een landelijk dekkend vestigingennetwerk staan we midden in de wereld van werk. We zorgen steeds opnieuw voor innovatieve en passende oplossingen en vormen zo de motor achter een gezonde en flexibele economie. Dagelijks zijn via onze uitzend- en detacheringsactiviteiten duizenden flexwerkers aan de slag.

Dat is wat we doen bij Randstad. Niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft. Het is óók onze passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

Iedere dag, in de hele wereld, helpt Randstad mensen aan het werk. Ook ondersteunen we organisaties in de optimalisatie van hun beschikbare capaciteit. Door het bieden van toegang tot de wereld van werk helpen wij kansen en mogelijkheden creëren. We brengen mens en werk bij elkaar. In het gebied van de Drechtsteden werken we vanuit de vestigingen Dordrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Gorinchem en Oud-Beijerland. Zo zijn we altijd dichtbij onze klanten en onze flexwerkers.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.