Programma Business borrel 7 maart a.s.

Op 7 maart aanstaande vind onze maandelijkse businessborrel weer plaats. Op deze avond bieden wij u een combinatie van” business & pleasure”.

Het programma is als volgt:

– 17.00 Inloop
– 17.30 Aanvang

Presentatie Fysique

FC Dordrecht is een samenwerking aangegaan met een tweetal fysiotherapeuten. Steven Bos (34) en Martijn Michielse (35) werken al sinds 2002 samen en begonnen anderhalf jaar geleden hun eigen praktijk onder de naam Fysique. Graag lichten zij zichzelf nader toe door middel van een presentatie.

17.45 Opening Buffet

Namens de Wijnerie wordt een eenvoudig buffet met sprankelende wijnen aangeboden aan de aanwezigen.

18.30 Hans van Breukelen

John Weerman heeft een aansprekende naam naar Dordrecht kunnen halen: Hans van Breukelen. Van Breukelen is voornamelijk bekend als voormalig keeper van FC Utrecht, PSV en het Nederlands voetbalelftal. Hij wordt beschouwd als een van de beste Nederlandse keepers ooit. Via jeugdclub BVC (Biltse Voetbal Club) kwam Van Breukelen bij FC Utrecht terecht. In het seizoen 1976/77 debuteerde hij in het eerste elftal. In het najaar van 1982 verhuisde hij naar het Engelse Nottingham Forest, waar hij twee seizoenen speelde.

In 1984 keerde Van Breukelen terug naar Nederland, waar hij een contract tekende bij PSV. Het was het begin van een bijzonder succesvolle periode in Van Breukelens carrière. Met PSV won hij zes landskampioenschappen, drie KNVB-bekers en in seizoen 1987-1988 de Europacup I. De finale van de Europacup I werd uiteindelijk beslist met strafschoppen. Van Breukelen stopte de beslissende strafschop.

Zelfs 20 jaar nadat Van Breukelen Europees Kampioen werd, sprak Edwin van der Sar over zijn “Hans van Breukelen-moment” na de finale van de Champions League 2008 (Van der Sar stopte daarin een penalty).

In 2010 werd Van Breukelen gepolst om zitting te nemen in de RvC van PSV en dat had hijzelf niet verwacht. “Maar ik was zeer vereerd. We gingen de gesprekken aan en ik zie een enorme uitdaging om hier lid te worden van de Raad van Commissarissen. Ik heb bij PSV de mooiste tijd van mijn voetbalcarrière beleefd en de grootste successen meegemaakt. Ik hoop nu een kleine bijdrage te kunnen leveren vanaf de achtergrond”, aldus Van Breukelen, die vanaf 1 juli 2010 toe is getreden tot de RvC van PSV.

Graag vernemen wij van u of u aanwezig bent bij de Business Borrel op 7 maart 2011 in verband met de catering.

Dus wilt u aanwezig zijn bij bovenstaand programma op 7 maart aanstaande, mail dan nu.
Ja, ik ben erbij! Naar: kim.vrolijk@fcdordrecht.nl

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.