Makro nieuwe sponsor

Makro heeft 17 vestigingen in Nederland en behoort tot de beursgenoteerde METRO Group, een internationaal georiënteerde handels- en dienstengroep. METRO Cash & Carry (een divisie van METRO Group) heeft, met meer dan 600 Makro- en METRO-vestigingen in 29 landen.

Makro is de groothandel voor ondernemers. Makro heeft meer dan 50.000 artikelen onder een dak in zowel food- als non-food artikelen. De ondernemer staat centraal en wordt geholpen om succesvol te ondernemen. Makro Dordrecht is de laatste nieuwe aanwinst en heeft zijn deuren geopend in december 2008. Door middel van een samenwerking tussen Makro Dordrecht en FC Dordrecht versterken wij elkaar plaatselijk.

Makro Dordrecht en FC Dordrecht zijn beide bedrijven die vanuit een gezonde basis op zoek zijn naar een commercieel succes. Makro Dordrecht staat voor kwaliteit, doelgericht en team spirit. Die sterke waarden vinden we ook terug bij de voetbalclub FC Dordrecht. Wij hopen op een sportief en vruchtbaar seizoen. Uiteraard ook op een succesvolle duurzame samenwerking!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.