Leo van Vliet te gast bij Businessclub

Maandag 1 oktober is het weer tijd voor de maandelijkse Businessborrel. Vanaf 17:00 uur zijn de sponsoren van FC Dordrecht van harte welkom in De Schaapskooi. Gastspreker komende maandag is Leo van Vliet, de bondscoach van de Nederlandse wegwielrenners.

Voordat het zover is serveert Maurice in de sfeervolle brasserie tijdens de borrel traditionele Caribische versnapering zoals een speciaal gerecht met Antiliaans stoofvlees. Aansluitend op deze netwerkbijeenkomst bij live op de televisie gekeken worden naar de wedstrijd tussen Helmond Sport en FC Dordrecht.

Leo van Vliet zal een bijzondere inkijk in de Nederlandse wielersport geven. Zelf heeft deze prominente gast een indrukwekkend wieler-CV en is hij vanaf 2009 bondscoach van de Nederlandse profrenners op de weg.

In zijn actieve carrière nam Van Vliet zes keer deel aan de Tour de France met als hoogtepunt een zege in de 2e etappe van 1979. Voor de kenners, de rit ging van Saint-Hilaire-du-Harcouët naar Deauville. Vier jaar later schreef Leo van Vliet de klassieker Gent – Wevelgem op zijn naam.

Nadat de wedstrijdsport voorbij was, is Van Vliet onder meer werkzaam geweest als wedstrijdleider en organisator van de Amstel Gold Race alsmede de Amstel Curaçao Race. Vanaf 2009 is hij bondscoach van de Nederlandse profrenners op de weg en als zodanig stonden de afgelopen weken volledig in het teken van het WK Wielrennen in Limburg.

Dankzij Multipost en de warme Curaçaose band tussen Leo van Vliet en Theo Singerling is deze avond mogelijk geworden.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.