Het lagerhuis komt naar FC Dordrecht

Thema: Het nieuwe stadion

Alles wat u over het nieuwe stadion van FC Dordrecht wil weten maar nog niet gevraagd heeft…

Waarom duurt het zo lang ? Wie betaalt het eigenlijk? Kan ook ik een bijdrage leveren aan het nieuwe stadion? Wat als het niet doorgaat? Moet het nu eigenlijk wel een nieuw stadion ? enz.

Mede doordat de in de wandelgangen galmende vragen en opmerkingen over het nieuwe STADION lang niet altijd juist zijn, zal op de businessclub borrel van Maandag 6 juni aandacht besteed worden aan het thema dat ons allen bezig houdt: ‘de plannen van het nieuwe Stadion’. Niet het ontwerp, maar het waarom en de weg er naartoe staat centraal op deze avond.

In een lagerhuis-debat opstelling wordt het mogelijk gemaakt al uw vragen en opmerkingen te uiten en hierover te discussiëren. Niemand minder dan onze eigen voorzitter van de Business Club, Lex van der Hoek, zal het debat in goede banen leiden en ervoor zorgen dat iedereen zijn vragen en stellingen op tafel kan leggen. Hans Oosterhof van De business club FC Dordrecht nodigt u van harte uit om deel te nemen aan dit verhelderende forum dat plaatsvindt in de vertrouwde Brasserie.

Wij hopen dat u er deze avond bij bent, om het volledige verhaal boven tafel te krijgen.

Vanaf 17:00 uur is de gebruikelijke 1e maandag van de maand business borrel inloop. Om 18:00 uur willen wij met de discussie aanvangen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.