Fenexpo start vandaag

Zoals u weet staan wij sinds 2008 op de FENEXPO in de evenementenhal in Gorinchem. Een interessant netwerkevenement voor de regio dat vorig jaar meer dan 6.000 bezoekers trok. Het full-service concept met gratis catering, toegang en parkeren spreekt zowel bezoekers als standhouders enorm aan.

Dat is ook de reden geweest waarom wij vanaf het begin van dit evenement deelnamen samen met enkele bedrijven uit Dordrecht. Succesvol voor de club want elk jaar maken we afspraken met nieuwe sponsors. En daar deden we het voor.

Dit jaar doet FC Dordrecht opnieuw mee en we starten vandaag al! Drie dagen 12, 13 en 14 april staan wij met een stand van maar liefst 110m2 genaamd het “FC Dordrecht Plein” wat zal fungeren als ontmoetingspunt voor alle leden van onze businessclub en natuurlijk geïnteresseerden in onze club.

In onze stand kunt u onder meer genieten van een heerlijk wijntje en wellicht zakendoen met ons of één van onze deelnemende bedrijven.

Ook de selectie van FC Dordrecht werkt actief mee aan de FENEXPO. Van 19.00 uur tot 20.00 uur kunt u namelijk in het doel proberen te scoren bij één van onze keepers.

Wij hopen uiteraard dat u een kijkje in onze stand komt nemen!

FENEXPO @ Evenementenhal Gorinchem, stand 144

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.