Fenexpo 2011

Zoals u weet staan wij sinds 2008 op de FENEXPO in de evenementenhal in Gorinchem. Een interessant netwerkevenement voor de regio dat vorig jaar meer dan 6.000 bezoekers trok. Het full-service concept met gratis catering, toegang en parkeren spreekt zowel bezoekers als standhouders enorm aan. Dat is ook de reden geweest waarom wij vanaf het begin van dit evenement deelnamen samen met enkele bedrijven uit Dordrecht. Succesvol voor de club want elk jaar maken we afspraken met nieuwe sponsors. En daar deden we het voor.

Dit jaar doet FC Dordrecht opnieuw mee. Maar we willen nu eens groot uitpakken. Met maar één doelstelling en dat is nieuwe partijen interesseren voor FC Dordrecht en het nieuwe stadion. We hebben meer sponsors nodig, in welke vorm dan ook. Vraag aan u is of u bereid bent met ons mee te doen.

We hebben optie op een stand van 110 m2 die zal fungeren als ontmoetingspunt voor alle leden van de businessclub. Daarnaast is er plaats voor ca. 20 leden om zich te presenteren aan de bezoekers en standhouders. Dat kan door middel van een banner en natuurlijk door zelf aanwezig te zijn. Ook voor uw bedrijf liggen er nl. mogelijkheden voor nieuwe contacten. Wij berekenen u hiervoor €1.000,00. Daarvoor krijgt u de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren, u ontvangt een standhouderpas voor een 3-gangen diner in het restaurant gedurende de beurs, 200 toegangskaarten voor uw relaties en een vermelding op de website van FENEXPO.

Wij hopen uiteraard dat u met ons meedoet. Wij zullen binnenkort hierover contact met u opnemen.

Mocht u gelijk interesse hebben contacteer ons even: 078 613 00 00

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.