FC Dordrecht Business Club Golf Event

FC Dordrecht Business Club Golf Event a.s. donderdag

Het is ons een groot genoegen u uit te nodigen voor deelnamen op donderdag 30 september 2010 aan de vijfde editie van het Business Club Golf Event.

Wij bieden, zoals voorgaande jaren succesvol is gebleken, een uitgebreid programma voor zowel geoefende als beginners golfers. Ook kunnen andere geïnteresseerden zich na afloop in het golfende gezelschap mengen.

Gezelligheid kenmerkt niet alleen sportieve en culinaire programmadelen. Ook daarna blijft het nog lang sfeervol en netwerkwaardig vertoeven op Crayestein Golf.

Programma Golf

Deelnemers aan de wedstrijd en clinic worden rond 12.00 uur op de golfbaan verwac ht voor de registratie en lichte lunch. Vanaf 13.30 uur gaan de wed strijd en clinic van start (tijden zullen nog definitief worden vastgesteld en gecommuniceerd). Als u 18 holes wilt spelen, dan moet u beschikken over een G.V.B., een E.G.A.- of een clubhandicap of lokale baanpermissie. Voor de deelnemers aan de clinic gelden geen andere eisen dan een gezonde dosis enthousiasme.

Uiteraard wordt er ook tijden én na golfen op een uitstekende manier voor de inwendige mens gezorgd!

Na afloop van wedstrijd en clinic verzamelen wij ons in het clubhuis van Crayestein Golf voor het happy hour en het diner. Hier zullen de overige gasten die niet aan de wedstrijd of clinic deelnemen zich mengen. Tot aan de prijsuitreiking zal het gonzen in het clubhuis van de mooiste, langste slagen, hoogste en laagste scores in de baan en de meest memorabele momenten tijdens de clinic. Veel superlatieven worden tijden de prijsuitreiking beloond met een cadeau als aandenken.

Wij kunnen u deze fantastische dag, inclusief diner, aanbieden voor een bedrag per persoon van € 175,-. U helpt hiermee niet alleen het goede doel, maar ondersteunt natuurlijk ook onze FC!

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de website van FC Dordrecht: www.fcdordrecht.nl

Hier is tevens het inschrijfformulier te vinden.

Uw inschrijfformulier kunt u mailen naar de commerciele afdeling van FC Dordrecht.

Schrijf u in nu het nog kan! Dit event is enkel toegankelijk voor leden van de Vereniging Businessclub FC Dordrecht.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.