Comsave introduceert Periode Seizoenkaart

De Jupiler League introduceert samen met Comsave de periode seizoenkaart. MKB ondernemers die vanaf nu via Comsave overstappen naar een Ziggo Zakelijk abonnement krijgen de unieke mogelijkheid om alle thuiswedstrijden van hun favoriete Jupiler League club in een bepaalde periode te bezoeken.

Vanaf heden is Comsave official Ticketing partner van de Jupiler League. Het komende jaar neemt Comsave maar liefst 12.000 periode seizoenkaarten af van alle BVO’s in de Jupiler League. Een periode seizoenkaart bestaat uit 3 of 4 thuiswedstrijden in een van de vier periodes gedurende een Jupiler League seizoen.

Met de introductie van de periode seizoenkaart wordt de unieke competitieopzet van de Jupiler League wederom benadrukt. Waar in andere competities 1 finale plaats vindt aan het einde van het seizoen, vinden er in de Jupiler League maar liefst 6 finales plaats gedurende en aan het einde van het seizoen.

Patrick Brand, Directeur Coöperatie Eerste Divisie (CED): “De Jupiler League toont weer haar collectieve inventieve kracht met de introductie van de periode seizoenkaart en wij zijn zeer trots dit in samenwerking met Comsave te mogen lanceren.”

Maartje Boersma (Manager Sales & Operations Comsave): “De Jupiler League biedt een uniek platform om MKB Nederland te bereiken met een prachtige deal waarbij zij een voordelig abonnement afsluiten en ook nog eens gratis naar 3 of 4 wedstrijden van hun favoriete Jupiler League club kunnen.”

Op de foto van Pro Shots: Officiële contractondertekening bij Sparta Rotterdam door Patrick Brand (Directeur Coöperatie Eerste Divisie) en Maartje Boersma (Manager Sales & Operations Comsave).

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.