Collectieve energie voor de CED

Jupiler League presenteert nieuwe divisiepartner 
E.ON Benelux

De Coöperatie Eerste Divisie en E.ON Benelux hebben een overeenkomst gesloten waarbij E.ON met ingang van komend seizoen officieel businesspartner wordt van de Jupiler League.

Met de grootste energieleverancier van Europa weet de Jupiler League wederom een sterk A-merk aan zich te binden.

Vanaf deze zomer zullen alle 18 Jupiler League clubs gefaseerd overstappen op gas en stroom van E.ON. Het is uniek in de sportwereld dat een gehele divisie de overstap maakt naar één energieleverancier.

Voor alle Jupiler League clubs betekent de overstap van gas en stroom naar E.ON een flinke kostenbesparing. Het nieuwe partnership levert niet alleen voordeel op voor de BVO’s in de Jupiler League maar ook de sponsoren, businessclubleden, fans en supporters van alle Jupiler League clubs profiteren mee van deze collectieve deal.

Sponsoren en businessclubleden krijgen de mogelijkheid om eveneens voor een zeer scherp tarief over te stappen naar E.ON.

Fans en supporters ontvangen niet alleen €60,- korting op hun nieuwe seizoenkaart maar ook zes maanden gratis stroom als zij overstappen naar E.ON. (zie ook www.eon.nl/jupilerleague)

“Wij zijn erg trots dat de grootste energieleverancier van Europa zich verbonden heeft aan de Jupiler League. Met deze deal laat de Jupiler League nogmaals zien een sterk collectief te zijn

met een groot innovatief vermogen” aldus Patrick Brand, Directeur Coöperatie Eerste Divisie.

Jelle van Everdingen, Manager Channels van E.ON geeft aan dat dit partnership E.ON de mogelijkheid biedt om in contact te komen met een grote achterban van zowel particuliere als zakelijke fans van de Jupiler League. Hij kijkt uit naar een mooie en langdurige samenwerking.

De overeenkomst is tot stand gekomen door bemiddeling van PS Energy Services te Houten, dat betrokken zal blijven bij alle facetten van het collectief, zoals inkoop, databaseopbouw en beheer van verdere zakelijke acquisitie voor alle betrokken BVO’s en Businessclubleden.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.