Businessclubevent: Opening voetbalseizoen met Gérard de Nooijer

Op maandag 4 september staat de eerste bijeenkomst van het nieuwe seizoen op de agenda. Op deze avond zullen wij het nieuwe seizoen van de Businessclub openen met Gérard de Nooijer.

Hij geeeft ons een inkijk in de selectie van FC Dordrecht, de visie op het voetbal en het door FC Dordrecht te spelen spel. Daarnaast is er uiteraard de gebruikelijke netwerkborrel en de mogelijkheid om Gérard vragen te stellen over zijn verwachtingen voor het komende seizoen en wellicht horen wij nog wat mooie anekdotes over de rijke voetbal carrière van Gérard.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
17.30 – 18.00 Inloop
18.00 – 18.05 Opening bijeenkomst Businessclub
18.05 – 19.00 Gérard de Nooijer geïnterviewd door Lex Wierks
19.00 – 20.00 Buffet aangeboden door de Businessclub van FC Dordrecht
20.00 – einde Netwerkborrel

Gérard de Nooijer
Gérard is al een aantal jaren actief binnen FC Dordrecht en is sinds dit jaar hoofdtrainer van FC Dordrecht. Hij heeft een frisse kijk op het spelletje dat ons wekelijks boeit. Hij zal ons met de nodige humor en anekdotes meenemen in zijn voetbal- en trainersloopbaan. Van speler op het hoogste niveau naar trainer van 1 van de 36 betaald voetbalorganisaties, hoe gaat dat nou eigenlijk? Hij kan ons daarop het antwoord op geven.
Wij zijn benieuwd naar zijn scherpe analyses, zijn opleiding en hoe hij zijn ervaring inzet om de groep te motiveren.

Plannen voor het komend seizoen
Zoals u van ons gewend bent staan er komend seizoen diverse informerende, gezellige bijeenkomsten en activiteiten op het programma. Natuurlijk is het mogelijk om tijdens deze bijeenkomsten uw bedrijf te presenteren aan de overige sponsoren.
Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u ons hiervoor uiteraard benaderen via bc@fcdordrecht.nl.

Inschrijving
In verband met de catering en beschikbare plaatsen verzoeken wij u vooraf in te schrijven door een mail te sturen naar inschrijving@fcdordrecht.nl met de namen van de aanwezigen.

Volgende bijeenkomst / Save the date
U kunt de volgende bijeenkomst alvast in uw agenda noteren: Maandag 2 oktober 2017 vanaf 17.30.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.