Businessclub Event Maart: op hoog bezoek bij Riwal

12 maart kan een gedenkwaardige dag worden, mede omdat Riwal de businessclub de gelegenheid geeft om ‘het aangename met het nuttige te verenigen’.

Op maandag 12 maart speelt FC Dordrecht tegen RKC de laatste wedstrijd van de periode, waarin we nog alle kansen hebben op de titel.

In de aanloop naar deze apotheose ontvangt Riwal haar collega-businessclubleden van FC Dordrecht graag voor een indrukwekkend bedrijfsbezoek.

Op de Benelux hoofdvestiging van Riwal krijgen wij vanaf 15 uur inzicht in de wereld van “veilig, efficiënt en verantwoord werken op hoogte” aan de hand van een bedrijfsfilm, rondleidingen langs de diverse afdelingen (verhuur, opleidingen, transport, onderhoud) en … voor wie durft een lift met een hoogwerker naar ongekende hoogte.

Programma:
14.35 – 14.45 Verzamelen op grote parking (Reewegzijde)*
14.45              Vertrek met spelersbus naar Riwal*
14.55 – 15.00 Aankomst bij Riwal*
15.00 – 15.05 Welkomstwoord
15.05 – 17.30 Rondleiding Riwal Benelux + borrel
17.30 – 17.45 Vervoer van Riwal naar het Riwal Hoogwerkers Stadion
17.45 – 18.00 Einde programma BC bijeenkomst / Inloop wedstrijd diner
Locatie: Riwal Hoogwerkers Stadion / Hoofdkantoor Riwal Benelux
*Met eigen vervoer naar Riwal is ook mogelijk

Verkeersschool Wierks verzorgt vanaf 14:45 uur het groepsvervoer met de spelersbus van FC Dordrecht van het stadion naar Riwal Hoogwerkers aan de Galvanistraat 35A (Kil 1, Dordrecht).

Na de afsluitende netwerkborrel vertrekken we uiterlijk half zes met de spelersbus naar het Riwal Hoogwerkers Stadion om in afwachting van de wedstrijd met elkaar te dineren.

Er zijn geen kosten aan het busvervoer en aan het bedrijfsbezoek. Het wedstrijddiner (inclusief welkomstdrankje & amuse) kost € 35 ex btw.

Er gelden wel maxima voor aantal deelnemers aan busvervoer, het bedrijfsbezoek en wedstrijddiner. Aanmelden kan door te mailen naar inschrijving@fcdordrecht.nl.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.