Businessborrel met René van der Gijp

Op dinsdag 2 september staat de eerste bijeenkomst van het nieuwe seizoen op de agenda. Met als speciale gasten niemand minder dan René van der Gijp en Menno Tamming. Daarnaast zal Macron Van der Gijp de kledinglijn van FC Dordrecht presenteren.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

17.30 – 18.00 Inloop;

18.00 – 18.15 Introductie Businessclub;

18.15 – 18.45 Macron-Van der Gijp presentatie van de kledinglijn;

18.45 – 19.30 Buffet aangeboden door de Businessclub van FC Dordrecht;

19.30 – 20.30 Presentatie René van der Gijp;

20.30 – einde Netwerkborrel.

Macron – Van der Gijp

FC Dordrecht speelt dit seizoen in kleding van het Dordtse bedrijf Macron – Van der Gijp.

Het sportmerk kleedt momenteel clubs als SSC Napoli, Lazio Roma, Aston Villa, AS Monaco, Real Betis, AZ Alkmaar en Willem II.

Het enthousiasme, de passie en vooral kwaliteit van Macron-Van der Gijp is terug te zien in de kledinglijn van FC Dordrecht.

Rene van der Gijp & Menno Tamming

René van der Gijp werd in 1976 gescout door Sparta en debuteerde in 1978 in het eerste elftal. René groeide uit tot één van de beste rechtsbuitens van dat moment. Na een uitstapje naar SC Lokeren (België) verkaste hij naar PSV, waar hij zich ook in het Nederlands elftal wist te spelen.
Hij heeft met en tegen de grootste voetballers van de wereld gespeeld als Marco van Basten en Ruud Gullit. Zijn anekdotes lopen uiteen van verhalen uit het veld en uit de kleedkamer tot de verschillende nachtelijke feestjes die hij met de selectie van PSV en het Nederlands elftal heeft gehad. Deze avond zal dan ook garant staan voor een flinke dosis humor.

René van der Gijp is altijd zichzelf gebleven. Op 2 september zal hij een presentatie geven met een mix van verhalen uit de oude doos, ervaringen uit het recente verleden, een kijk op het hedendaagse voetbal en uiteraard zijn visie op FC Dordrecht.

Menno Tamming is presentator, verslaggever en interviewer bij zowel radio als televisie. Na een periode van ruim 15 jaar besloot Menno Tamming in de zomer van 2008 te vertrekken bij RTV Rijnmond. Na een korte periode bij RTL Boulevard in de functie van eindredacteur van dit dagelijkse tv-programma, werd hij gevraagd door RTV West waar hij het dagelijkse nieuwsprogramma op TV presenteert. Op de radio presenteert hij actualiteiten-, sport- en muziekprogramma’s, dus hij is op zijn minst veelzijdig te noemen.

Inschrijving

In verband met de catering en beschikbare plaatsen graag vooraf inschrijven door een mail te sturen naar inschrijving@fcdordrecht.nl met de namen van de aanwezigen.

Plannen voor het komend seizoen

Ook het komend seizoen zijn we bezig met een inspirerende, informerende, vernieuwende en vooral leuke programmering. Tijdens de businessclub bijeenkomsten bestaat de mogelijkheid uw bedrijf onder de aandacht van overige sponsoren te brengen. Mocht u hier interesse in hebben, laat het ons dan even weten.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.