Businessbijeenkomst met Harry van den Ham

Op maandag 7 september staat de eerste bijeenkomst van het nieuwe seizoen op de agenda. Op deze avond zullen wij het nieuwe seizoen van de Businessclub openen met Harry van den Ham. Daarnaast zal er een bijzondere Algemene Leden Vergadering en een netwerkborrel zijn.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
17.30 – 18.00 Inloop;
18.00 – 18.15 Opening bijeenkomst Businessclub;
18.15 – 18.30 Bijzondere Algemene Leden Vergadering m.b.t. nieuw bestuurslid;
18.30 – 19.15 Presentatie Harry van den Ham
19.15 – 20.00 Buffet aangeboden door de Businessclub van FC Dordrecht;
20.00 – einde De netwerkborrel.

Bijzondere Algemene Leden Vergadering
Tijdens de ALV van november 2014 is aangekondigd dat het bestuur van de BC 1 vacature kende en dat deze opgevuld zou worden. Marijn Mulder (Bezorgbeer Dordrecht / Papendrecht) kijkt reeds enige tijd mee binnen het bestuur van de Businessclub en heeft zich voor deze vacature beschikbaar gesteld. Marijn is een actieve sponsor, die reeds een frisse inbreng in het bestuur van de BC heeft verzorgd. Daarnaast staat hij met zijn horeca ervaring garant voor vernieuwende en creatieve ideeën voor de te organiseren evenementen door de Businessclub. Hierdoor wordt Marijn voorgedragen door het bestuur voor om als bestuurslid te worden benoemd en zodoende de bestuursvacature te vervullen.

Presentatie Harry van den Ham
Vanwege een ingelaste oefenwedstrijd van het beloften elftal van FC Dordrecht kan Gérard de Nooijer niet aanwezig zijn op de eerste Businessclub bijeenkomst van het seizoen.
Onze hoofdtrainer Harry van den Ham zal de honneurs waarnemen en zijn voetbalvisie met ons delen.
Tactiek, inzicht, zelfontplooiing, motivatie en teambuilding zullen centraal staan bij de opbouw van het eerste elftal van FC Dordrecht.
Zoals wij weten is Harry hier reeds eerder zeer succesvol geweest voor FC Dordrecht. Zijn visie kent veel parallellen met het ondernemerschap en is dan ook zeer bruikbaar in de dagelijkse praktijk.

Plannen voor het komend seizoen
Zoals u van ons gewend bent staan er komend seizoen diverse informerende, gezellige bijeenkomsten en activiteiten op het programma.
Natuurlijk is het mogelijk om tijdens deze bijeenkomsten uw bedrijf te presenteren aan de overige sponsoren.
Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u ons hiervoor uiteraard benaderen via bc@fcdordrecht.nl.

Inschrijving
In verband met de catering en beschikbare plaatsen graag vooraf inschrijven door een mail te sturen naar inschrijving@fcdordrecht.nl met de namen van de aanwezigen.

Wij hopen u weer snel te begroeten aan de Krommedijk en zien u graag op maandag 7 september!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.