Business ontbijt in Brasserie de Schaapskooi

Gezien het succes van de ontbijtsessie eerder dit jaar hebben we voor de maand november gekozen voor een ondernemersontbijt in Brasserie de Schaapskooi in plaats van de gebruikelijke business borrel aan het einde van de dag. Op maandag 3 november staan de deuren van Brasserie de Schaapskooi om 7.30 uur open om u te ontvangen.

Tijdens deze ochtend zal naast het nuttigen van een ontbijt de bijeenkomst in het teken staan van een tweetal presentaties met als thema: “van idee tot magazine”.

De businessclub van FC Dordrecht biedt u graag een ontbijt aan en geeft u met twee sprekers een inzicht in het tot stand komen van een magazine.

Henk Donkervoort van Donkervoort Communicatie zal ons bijpraten over de totstandkoming van artikel en hoe dit proces tot aan het opmaken van het magazine in zijn werk gaat.

Kees Diamant van Mouthaan Grafisch Bedrijf van het stokje overnemen en ons bijpraten over de processen die bij het drukken van een magazine komen kijken.

Het programma voor 3 november:
7.30-7.40 uur: inloop in de Schaapskooi
7.40-7.45 uur: welkomstwoord voorzitter Businessclub FC Dordrecht Lennard Bouwer
7.45-8.15 uur: Presentatie Henk Donkervoort van Donkervoort Communicatie: Het idee en de opmaak
8.15-8.30 uur: Presentatie Kees Diamant van Mouthaan Grafisch Bedrijf: De processen van het drukken van een magazine
8.30-9.30 uur: Netwerken/afsluiting
Locatie: Brasserie De Schaapskooi

Inschrijving
In verband met de catering en beschikbare plaatsen graag vooraf inschrijven door een mail te sturen naar inschrijving@fcdordrecht.nl met de namen van de aanwezigen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.