Business Excursie naar Arcen

Vrijdag 15 maart organiseert de Businessclub van FC Dordrecht een uitstapje naar het Limburgse Arcen. U bezoekt de Hertog Jan Brouwerij, geniet van een heerlijk buffet en daarna vertrekt de bus naar Eindhoven voor de wedstrijd FC Eindhoven – FC Dordrecht. Kortom: een druk maar leuk programma.

Het programma
Even buiten het pittoreske dorp Arcen ligt de Hertog Jan Brouwerij. Hier zijn de Businessleden van harte welkom om het complete proces dat vooraf gaat aan de bieren van Hertog Jan van dichtbij te bekijken. De rondleiding begint bij de bron, een belangrijk bestanddeel van het bier. De gids vertelt alles over de overige ingrediënten van bier: mout, hop en gist. Ook de verschillende soorten bier passeren de revue. Langs de authentieke koperen brouwketels tot in de kelder, alle geheimen van Hertog Jan worden geopenbaard.

In 2003 is de brouwerij volledig verbouwd. Dankzij de verbouwing is het brouwproces voortaan ook toegankelijk voor de gasten. De bezoekers mogen Hertog Jan ter plekke ruiken, voelen, horen, bekijken en uiteraard proeven! Na afloop van de rondleiding én bierproeverij vertrekt de bus naar Brasserie Alt Arce. In dit restaurant op de mooiste plek in Limburg, staat een heerlijk buffet klaar. De dag wordt afgesloten met een bezoek aan het Jan Louwers Stadion waar de wedstrijd tussen FC Eindhoven – FC Dordrecht wordt gespeeld.

De tijden
12.00 uur Lunch in Brasserie Schaapskooi
12.45 uur Vertrek bus naar Arcen
14.45 uur Aankomst Hertog Jan Brouwerij
15.00 uur Rondleiding brouwerij
16.00 uur Bierproeverij en klein hapje
16.45 uur Vertrek naar Brasserie Alt Arce
17.00 uur Buffet
19.15 uur Vertrek naar FC Eindhoven – FC Dordrecht
19.45 uur Aankomst Jan Louwers Stadion
20.00 uur Wedstrijd
23.00 uur Terug naar Dordrech

Aanmelden
Wilt u hier zeker bij zijn? Schrijft u zich dan alvast in door uw naam en aantal personen door te geven via secretariaat@fcdordrecht.nl. De kosten voor dit uitstapje bedragen 60 euro per persoon. Inclusief alle maaltijden, de rondleiding, wedstrijd en het vervoer.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.