Business Event op dinsdag 5 april

Graag nodigen we u (Businessclubleden) uit voor een bijzondere business-avond op dinsdag 5 april a.s. bij FC Dordrecht. U heeft ongetwijfeld begrepen dat de ontwikkelingen rondom het nieuwe stadion van FC Dordrecht steeds gunstiger worden en dat het er naar uit ziet dat onze club op het punt staat om een grote stap voorwaarts te zetten.

Het lijkt ons daarom gepast om u, tijdens een sprankelende en spraakmakende avond, bij te praten over de ontwikkelingen rondom het nieuwe stadion. Maar dat is niet alles. Bij een club met ambities hoort ook een spreker met ambities. Met grote trots kunnen we u melden dat we niemand minder dan onze bondscoach BERT VAN MARWIJK bereid hebben gevonden om op 5 april met ons de geheimen van zijn succes te komen delen. Niet alleen zal hij ingaan op de voetbalsuccessen van afgelopen zomer, ook geeft hij zijn visie op goed leidinggeven en het motiveren van mensen.

Samen met Bert van Marwijk zullen wij luisteren naar bouwer Ballast Nedam en onze voorzitter Ad Heijsman die hun visie geven op de ontwikkelingen rondom het nieuwe stadion van FC Dordrecht. De meest recente tekeningen en ideeën zullen deze avond worden getoond.

Vanzelfsprekend zal er deze avond gezorgd worden voor een hapje en drankje. De inloop in de “Rabolounge” zal zijn v.a. 17.00 uur en het programma zal rond 17.30 uur van start gaan.

Graag verwelkomen wij u op de Krommedijk 5 april a.s. Uw inschrijving ontvangen wij graag vóór vrijdag 25 maart 2011.

Naast de persoonlijke uitnodiging willen wij u erop attent maken dat het voor dit event mogelijk is om een relatie die FC Dordrecht een warm hart toedraagt en interesse heeft om businessclublid te worden uit te nodigen. Wij verzoeken u de naam, functie en (e-mail)adres van deze relatie door te geven aan FC Dordrecht (Kim Vrolijk). Er zal dan een persoonlijke uitnodiging worden verzonden aan uw relatie.

Gezien de verwachte opkomst moeten wij een limiet stellen voor de toegang welke evenredig is aan het aantal van uw business seat(s). Daarnaast is de inschrijvingstermijn beperkt totdat het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. Meldt u dus snel aan, want VOL = VOL.

U kunt zich aanmelden door een e- mail te sturen naar: kim.vrolijk@fcdordrecht.nl

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur BVO FC Dordrecht,
Namens het bestuur Vereniging Businessclub FC Dordrecht

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.