Bal en wedstrijdsponsor FC Dordrecht – Telstar

FC Dordrecht zal op vrijdag 13 januari de competitie hervatten. Voor deze wedstrijd zal Multipost zowel de bal als wedstrijd sponsoren.

Multi-Post, opgericht in 1985, is toonaangevend in totaaloplossingen voor post- en mailactiviteiten en activiteiten op het gebied van plastickaarten. Multi-Post levert enerzijds zogenoemde ‘hardware’ kwaliteitsproducten, anderzijds richt het bedrijf zich op het verlenen van maatwerk diensten.

Doordat Multi-Post vele disciplines in huis heeft, kunnen we onze opdrachtgevers een belangrijke meerwaarde bieden in de vorm van geintegreerde oplossingen. Oplossingen die u kunt uitbesteden of in-huis kunt laten uitvoeren. Sinds 1998 richt Multi-Post zich ook op het buitenland. Op de Nederlandse Antillen verkopen we plastickaart en postverwerkende apparatuur. In 2001 kreeg de strategische uitbreiding van ons marktgebied verder gestalte door de overname van de Belgische en Luxemburgse vertegenwoordiging van Datacard.

Vestigingen over de hele wereld

In totaal werken nu ruim 100 medewerkers in de vestigingen van Multi-Post in Merchtem (België), Willemstad (Nederlandse Antillen) en Dordrecht (Nederland). Vanwege de omvang van activiteiten in Nederland heeft Multi-Post Nederland haar producten en diensten ondergebracht in twee afzonderlijke afdelingen: Multi-Post Systems en Multi-Post Services. In België en Luxemburg en op de Nederlandse Antillen ligt het zwaartepunt van activiteiten op het gebied van de levering van apparatuur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.