Bal en wedstrijdsponsor FC Dordrecht – FC Eindhoven

Ook voor de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven, op zaterdag 13 november, is er een bal en wedstrijdsponsor.

Wedstrijdsponsor is : Brasserie – Sociëteit De Schaapskooi

Balsponsor is: Olympia Uitzendbureau

Brasserie De Schaapskooi maakt deel uit van de FC Dordrecht Horeca BV en is te huur voor vergaderingen, feesten, bruiloften, seminars enz. Brasserie De Schaapskooi verzorgt u evenement tot in elk detail. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Olympia Uitzendbureau is een succesvolle, snel groeiende uitzendorganisatie die behoort tot de top 5 van grootste Nederlandse uitzendorganisaties. Olympia is een algemeen uitzendbureau en dus thuis in alle marktsegmenten. In sommige branches zijn we extra sterk. Denk hierbij aan logistiek, productie, callcenters, financiële dienstverlening en de overheid. Onze klanten zijn grote (inter)nationale bedrijven, aansprekende lokale ondernemingen en overheidsinstellingen. De uitzendkrachten die bij onze klanten aan de slag gaan, zijn veelal middelbaar of lager opgeleid. Deze mix van klanten en uitzendkrachten biedt iedere dag weer volop afwisseling en uitdaging.

Wilt u met uw bedrijf ook wedstrijd en/of balsponsor worden bij een duel van FC Dordrecht? Neemt u dan contact op met de commerciele afdeling van FC Dordrecht om de mogelijkheden te bespreken.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.