Bal en Wedstrijdsponsor FC Den Bosch thuis

Vrijdag speelt FC Dordrecht thuis tegen FC Den Bosch. De wedstrijdsponsor deze avond zal zijn PWC en de bal wordt gesponsord door bloemenbedrijf John Huijgen.

PWC
PWC, tot voor kort bekend als PricewaterhouseCoopers, verleent sectorspecifieke diensten op drie gebieden: Assurance, Tax en Advisory. Met deze dienstverlening bouwen de professionals van PWC aan een goede vertrouwensbasis en waardeoptimalisatie met en voor de klanten en hun stakeholders. Wereldwijd werken meer dan 163.000 mensen in 151 landen vanuit 771 steden voor PWC, allen op basis van het gezamenlijke gedachtegoed Connected Thinking. Samen ontwikkelen de mensen van PWC oplossingen en concepten, vanuit een verrassend perspectief. En natuurlijk geven zij praktisch advies. PWC refereert aan het netwerk van deelnemende bedrijven van PWC International Limited. Ieder bedrijf is een aparte en onafhankelijke juridische eenheid. In het ruim honderdjarige bestaan is PWC Nederland gegroeid tot een organisatie met ruim 4.900 mensen die zich vanuit 14 kantoren verspreid over het hele land voor de klanten inzetten.

Bloemist John Huijgen
Bij Bloemenbedrijf John Huijgen kunt u terecht voor al uw bloem- bruids- en rouwwerk. Bedrijven en particulieren kunnen bij John Huijgen geheel op maat hun bloemstukken laten samenstellen. Op zaterdag vindt u Bloemenbedrijf John Huijgen op de markt aan de Sarisgang in Dordrecht, voor een mooie verse bos bloemen. Maar uiteraard kunt u op de andere dagen van de week ook terecht bij John Huijgen, bijvoorbeeld voor een bloemstuk waarin uw bedrijfslogo is verwerkt. Uw wens is het uitgangspunt voor Bloemenbedrijf John Huijgen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.