Alternatief voetbalreis Duitsland

Zoals u weet waren wij op 4 december jl. genoodzaakt de busreis naar Schalke 04 – Bayern Müchen niet door te laten gaan. Twee van de 5 aspecten die wij aan de reis hadden toegedicht, waaronder de VEILIGHEID, kon niet worden gegarandeerd. Dit was met name door de slechte weersomstandigheden.

Nu echter het goede nieuws, inmiddels is er een alternatief gevonden voor onze voetbalreis! namelijk: Zaterdag 19 februari Borussia Mönchengladbach- Schalke ‘04.

Deze mooie Derby met vele topspelers zal te zien zijn in het nieuwe stadion “Borrusia Park “. We kunnen onze reis naar Duitsland dus toch gaan beleven en wel op 19 februari a.s. Voor alle deelnemers: mocht u op deze datum verhinderd zijn of heeft u andere redenen om niet aan deze activiteit deel te nemen laat dit dan zo spoedig mogelijk weten aan Kim Vrolijk. Op deze manier kunnen wij iemand anders de gelegenheid geven om toch mee te gaan.

We gaan er met zijn allen een mooie dag van maken, nadere informatie zal later volgen.

Mocht u zich nog niet aangemeld hebben voor deze reis, maar wilt u alsnog mee? Meld dit dan even via: kim.vrolijk@fcdordrecht.nl.
Wij zullen dan kijken wat we voor u kunnen betekenen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.