AHA de Man gaat tot op de bodem

Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat over de grond onder uw voeten goed is nagedacht? Waarschijnlijk niet en dat hoeft ook helemaal niet, daar hebben wij AHA de Man voor. 

FC Dordrecht is daarom zeer verheugd dat AHA de Man een sponsorcontract heeft bij de club heeft getekend. Een bedrijf gespecialiseerd in grondwerken in al zijn facetten. Betrouwbaar en vakbekwaam, een mooie basis voor een goede samenwerking.

AHA de Man is al bijna honderd jaar een begrip als betrouwbare partner voor golfbanen, (semi) overheden, bedrijven en particulieren. Een partner, die voor haar activiteiten concepten ontwikkelt, vergunningen regelt, plannen opstelt en toetst, werken uitvoert en ook voor het onderhoud tot en met beheer kan zorgen. Tuinaanleg, golfbanen, grondverzet, landschapsbouw, riolering, waterbeheersing, civiele industrie, bodemsanering, bouw en woonrijp maken, beheer, onderhoud en sloopwerken. U staat er niet bij stil, AHA de Man wel, elke dag van het jaar en dat al sinds 1919.

AHA de Man denkt na over de basis, de grond onder uw voeten. Heeft u als ondernemer of particulier grondwerkzaamheden te verrichten? Denkt u dan aan AHA de Man.

Voor een vrijblijvende offerte klikt u HIER

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.