Ad de Jong overleden

Deze week ontvingen wij het trieste bericht dat businessclublid Ad de Jong de strijd tegen zijn ziekte definitief heeft verloren.
Ad werd slechts 57 jaar en laat veel te vroeg een jong gezin en een florerend bedrijf achter.
Dankzij hem en zijn broer Harry was DenO Uitvaartverzorging jarenlang business partner van FC Dordrecht. Vooral Ad genoot – vaak vergezeld door één van zijn dochters – tot vrij recent nog van de wedstrijden en de gezelligheid in de business lounge. Hij was zeker geen zelfbenoemd voetbalexpert. Hij kon winst of verlies meestal wel met één of twee oneliners op juiste wijze samenvatten om vervolgens het glas te heffen op het leven. Ook zijn bedrijf presenteerde hij op luchtige doch professionele wijze. Met gepaste humor en realiteitszin besefte hij dat de laatste uitvaart die hij zou organiseren zijn eigen zou zijn.
Vrijdag 21 december is er een afscheidsdienst voor Ad in de Wilhelminazaal van zijn Uitvaartcentrum op de Essenhof. De begrafenis vindt in besloten kring plaats.

Wij danken Ad voor zijn support aan FC Dordrecht en zijn gezelschap in onze business club. Wij wensen zijn vrouw en kinderen, Harry en verdere naaste familie en collega’s van DenO heel veel sterkte om dit grote verlies te dragen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.