Winst A1 en C1, duel B-jeugd afgelast

Deze zaterdag kwamen alleen de A1 en C1 in actie. De thuiswedstrijd die de B-jeugd zou spelen tegen SVVSMC werd afgelast.

De A-junioren wonnen met 1-5 bij Union. Bij rust was de stand al 3-0 na een goede eerste helft van de Schapenkoppen (goals van Remon Luksch en tweemaal Nick Bolte). Na de rust kwam Union terug tot 1-3 en kregen ze daarna nog een strafschop ook. Deze werd gestopt door Jeffrey Verkerk waarmee hij zijn team op de been hield. Uiteindelijk kwam alles goed en wonnen de Dordtenaren toch nog ruim: 1-5 (de laatste goals kwamen van Massaro Latuheru en wederom Nick Bolte).

De C1 won met moeite in- en tegen Spijkenisse (1-2). Het voetbal was niet goed, maar kansen waren er wel. Voor rust maakte Justin Spruijt de 0-1 (op aangeven van Gervane Kastaneer) en deed Spijkenisse iets terug. Na rust bleef het lang 1-1. In de slotfase maakte invaller Joel van Oldenbarneveld (opnieuw was Gervane de aangever) echter de 1-2. Spijkenisse kreeg daarna nog twee grote kansen op de 2-2, maar deze bleef uit.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.