Voorbeschouwing jeugdduels za 18 sept 2010

Afgelopen weekend wonnen al de jeugdteams van FC Dordrecht hun duel. Zal het deze zaterdag weer zo’n feest worden? A1 en C1 spelen thuis, B1 op vreemde bodem.

FC Dordrecht A1-Leonidas A1

De A-jeugd neemt het op tegen Leonidas. Vorig seizoen streden de toenmalige A1 teams van beide clubs nog om het kampioenschap met elkaar. De Schapenkoppen gingen uiteindelijk met de titel aan de haal en promoveerden zodoende naar de nieuwe tweede divisie. Omdat Leonidas vorig seizoen bij de eerste vier wist te eindigen, spelen ze nu wederom tegen FC Dordrecht. Het team van Frits van den Berk en Roy de Bruin won vorige met 3-1 bij Houten en hoopt natuurlijk ook zaterdag weer drie punten bij te kunnen schrijven. Leonidas speelde zijn eerste partij gelijk en won afgelopen week van de amateurs van NEC. Aanvang van het duel op het jeugdcomplex van FC Dordrecht zal zijn om 14.30 uur.

Alexandria’66 B1-FC Dordrecht B1

Op Sporpark Oosterflank in Rotterdam staan deze zaterdag de B-junioren van Alexandria’66 en FC Dordrecht tegenover elkaar. De thuisploeg is de competitie goed begonnen door te winnen van Sarto (6-0) en UVS (1-2). Het team van Roy Brinkman en Leonard Refualu pakte vorige week tegen Haaglandia de eerste zege. Na een goede eerste helft werd het uiteindelijk 3-1. De aftrap van dit duel zal zijn om 15.15 uur.

FC Dordrecht C1-Cortgene/JVOZ C1

De C-jeugd speelt thuis tegen Cortgene/JVOZ. Door zeges op Alphense Boys (1-0) en JEKA (1-9) voert het team van Brian Groeneweg de ranglijst aan na twee duels, let wel: op doelsaldo. JVOZ won zijn eerste duel ruim van JEKA, maar ging afgelopen zaterdag fors onderuit tegen Spartaan’20. Toch mogen de Zeeuwen niet onderschat worden door de Schapenkoppen. JVOZ staat bekend om zijn goede mix van fysieke sterke spelers en voetballend vermogen. Aangezien deze ingredienten ook aanwezig zijn bij FC Dordrecht C1, kan het nog wel eens een hele leuke pot voetbal gaan worden. De aftrap op het jeugdcomplex van FC Dordrecht zal zijn om 10.30 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.