Voorbeschouwing jeugdduels za 11 sept 2010

Aankomend weekend komen de jeugdteams van FC Dordrecht in actie voor hun tweede competitiewedstrijd. De B-jeugd speelt thuis, de A- en C-jeugd trekken er op uit en spelen op vreemde bodem.

Houten A1-FC Dordrecht A1

De A-jeugd gaat op bezoek bij Houten. Het team van Frits van den Berk en Roy de Bruin moest vorige week zijn meerdere erkennen in Elinkwijk en wil nu een goed resultaat mee terug nemen naar de Krommedijk. Gastheer Houten, net als Elinkwijk ook een bekende team in het amateurvoetbal en de regio Utrecht, begon het competitieseizoen met een 1-1 gelijkspel in Rotterdam tegen Leonidas. De aftrap van het duel op Sportpark “Oud Wulven” zal zijn om 15.00 uur.

FC Dordrecht B1-Haaglandia B1

Voor de B-jeugd begon het competitieseizoen al op 28 augustus. Die dag werd er bij ADO Den Haag met 2-1 verloren. Twee weken later ontmoeten de Schapenkoppen met Haaglandia opnieuw een tegenstander uit de regio Den Haag. En als we op het resultaat moeten afgaan van de tegenstander in de eerste speelronde, dan kan het nog weleens een zware opgave worden. Haaglandia hield op eigen terrein namelijk niet zo veel heel van UVS: 8-1. De aftrap op het jeugdcomplex van FC Dordrecht zal zijn om 12.30 uur.

JEKA C1-FC Dordrecht C1

Net als de A-jeugd, speelt ook C1 buitenshuis. Ver hoeven ze hier niet voor te rijden, want er moet gespeeld gaan worden in Breda tegen JEKA. Op de eerste speeldag won het jongste jeugdelftal van FC Dordrecht met 1-0 van Alphense Boys. JEKA leed een grote nederlaag bij Cortgene/JVOZ en zal zich hier ongetwijfeld van willen revancheren. Aanvang van het duel op Sportcomplex “Tussen de Leijen” zal zijn om 11.00 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.