Voorbeschouwing jeugdduels 24/11

Alle teams spelen dit weeked voor de beker. Voor de A1 en B1 betekent het een duel in de knock-out fase, voor de C1 het laaste duel in de poulefase.

ASWH A1-FC Dordrecht A1
De A-jeugd vervolgt de bekercompetitie in Hendrik Ido Ambacht tegen ASWH. ASWH won in de poulfase, net als FC Dordrecht, alle drie de duels (1-6 bij Wieldrecht, 3-1 tegen Dubbeldam en 1-4 bij Groote Lindt). In de competitie (3e divisie) bezet ASWH na elf duels de vierde positie. De achterstand op koploper Spijkenisse is tien punten. Eerder dit seizoen speelden FC Dordrecht en ASWH A1 ook al tegen elkaar. Het ging toen om een vriendschappelijk duel dat eindigde in 4-4. Deze bekerwedstrijd op Sportpark Schildman in Hendrik Ido Ambacht begint om 15.00 uur.

Alblasserdam B1-FC Dordrecht B1
De B1 bekert verder tegen Alblasserdam. In de poulefase won Alblasserdam alle drie de duels met grote cijfers (Drechtstreek uit, 0-7, LRC thuis, 5-0 en De Alblas uit, 0-13). Ook de Schapenkoppen wonnen alle hun pouleduels gemakkelijk. In de competitie (Hoofdklasse) staat Alblasserdam momenteel derde met 11 gespeeld, 22 punten. De achterstand op koploper GJS is drie punten. De wedstrijd op Sportpark Souburgh in Alblasserdam begint om 14.30 uur.

NAC Breda C1-FC Dordrecht C1
De C1 speelt de laatste poulewedstrijd in de jeugdcup voor C-junioren op vreemde bodem bij NAC Breda. NAC Breda ligt er al uit, en er moet wel een groot wonder gebeuren willen de Schapenkoppen nog doorgaan naar de kwartfinale. FC Dordrecht staat na twee pouleduels op een punt, NAC Breda nog op nul. De Brabanders kregen in de twee duels liefst veertien doelpunten tegen. Al tweemaal eerder stonden beide teams tegenover elkaar dit seizoen. Beide keren was dat in Dordrecht (vriendschappelijk: 1-0, competitie: 0-1). De wedstrijd op het Sportpark van TVC in Breda, zal aanvangen om 11.30 uur.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.