Uitgelicht: duels Zaterdag 9 oktober 2010

Dit weekend komen alle jeugdteams weer in actie voor de competitie. De A1 en C1 spelen thuis, B1 uit maar ze hoeven daar niet ver voor te reizen….

FC Dordrecht A1-VVV/Helmond Sport A2

De A-jeugd neemt het opnieuw op tegen een andere BVO: VVV/Helmond Sport, de twee BVO’s die sinds dit seizoen hun jeugdopleidingen hebben samengevoegd. De Schapenkoppen speelden vorige week een goede partij bij koploper Feyenoord/Excelsior, scoorden drie keer, maar verloren helaas toch. Het goede spel moet veel vertrouwen hebben gegeven voor het thuisduel tegen VVV/Helmond Sport dat op dit moment zevende staat maar wel met drie gespeeld, zes punten (dat zijn twee duels minder dan de nummer twee Union dat twaalf uit vijf heeft en is een duel minder dan koploper Feyenoord/Excelsior dat na vier duels nog alles heeft gewonnen). Op papier een mooi duel dus. Aanvang op het jeugdcomplex van FC Dordrecht zal zijn om 14.30 uur.

ASWH B1-FC Dordrecht B1

De B-junioren nemen het in HI Ambacht op tegen ASWH. Waar de Schapenkoppen het tot nu toe prima doen met een tweede plaats en “twaalf uit vijf”, daar staat ASWH op de tiende plaats met vijf gespeeld, vier punten. De Dordtenaren zullen er alles voor geven om koploper ADO Den Haag op de hielen te blijven zitten en ASWH wil natuurlijk de weg naar boven gaan vinden. Dus ook dit duel lijkt op voorhand interessant. Aanvang op Sportpark Schildman zal zijn om 12.30 uur.

FC Dordrecht C1-Quick C1

Net als de oudste jeugd, speelt ook de jongste jeugd een thuiswedstrijd. De C-junioren nemen het op tegen Quick. De Schapenkoppen staan ook na vijf duels nog aan kop met dertien punten. Ook nummer twee Spartaan’20 heeft “dertien uit vijf”, maar dan wel een minder doelsaldo. Quick won pas een keer en staat negende met vijf gespeeld, vier punten. Toeval of niet: de enigste zege boekten ze buitenshuis. Het duel aan de Dordtse Krommedijk zal om 10.30 uur beginnen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.